83'ÜNCÜ SAATTE GELEN MUCİZENİN ADI 'EYMEN' - Son Dakika
Son Dakika Logo

83'ÜNCÜ SAATTE GELEN MUCİZENİN ADI 'EYMEN'

09.02.2023 19:52  Güncelleme: 20:55

HATAY'da bulunan apartman enkazında yapılan kurtarma çalışması sırasında, 3 yaşındaki Eymen, depremden 83 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

HATAY'da bulunan apartman enkazında yapılan kurtarma çalışması sırasında, 3 yaşındaki Eymen, depremden 83 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ASKİ ekipleri ve Moldava'dan gelen ekibin Hatay'da yaptıkları çalışma sonrası 3 yaşındaki Eymen enkazdan sağ olarak enkazdan kurtarıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş bu anları paylaşarak, Hatay'da ASKİ ekiplerimiz Moldova'dan gelen ekiple el ele vererek 83. saatte 3 yaşındaki Eymen'i kurtardı dedi.

EGM EKİPLERİMİZ MİNİK YAVRUMUZ VE ANNESİNİ ENKAZDAN ÇIKARDI

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, bir kız çocuğu ve annesinin kurtarılma anları paylaşılarak, 83 saat sonra... Minik yavrumuz ve annesi, bomba uzmanı polislerimizin de arasında olduğu kurtarma ekibi tarafından enkazdan çıkarıldı. Birlikte güçlüyüz Adıyaman denildi. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 83'ÜNCÜ SAATTE GELEN MUCİZENİN ADI 'EYMEN' - Son Dakika


Advertisement