ABD Başkan Yardımcısı Biden, TBMM'de (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD Başkan Yardımcısı Biden, TBMM'de (2)

24.08.2016 12:52

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'deki resmi temasları kapsamında, beraberindeki heyetle TBMM'ye geldi.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'deki resmi temasları kapsamında, beraberindeki heyetle TBMM'ye geldi.

Biden, Başkanlık Makamı girişinde, TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından karşılandı.

Daha sonra Kahraman ile Biden arasında görüşme başladı. Kahraman, dost ve müttefik ABD'nin Başkan Yardımcısı Biden'e, geçmiş olsun ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Biden de üzüntülerini dile getirerek "Olayın ertesi günü burada olmak isterdim." dedi. Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı gerçekleşti.

Görüşmede, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken de hazır bulundu.

Joe Biden, Kahraman ile görüşmesinin ardından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Meclisin hasar gören bölümlerini de gezecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Başkan Yardımcısı Biden, TBMM'de (2) - Son Dakika


Advertisement