ABD'de Nesli Tükenmekte Olan Florida Panteri Türünden Sadece 230 Adet Kaldı - Son Dakika
Güncel

ABD'de Nesli Tükenmekte Olan Florida Panteri Türünden Sadece 230 Adet Kaldı

ABD\'de Nesli Tükenmekte Olan Florida Panteri Türünden Sadece 230 Adet Kaldı

ABD'de, Florida panteri olarak bilinen ve nesli tükenme tehlikesi altında olan türden, 2 panterin daha ölümüyle birlikte vahşi hayatta sadece 230 adet kaldı. Florida Balık ve Vahşi Yaşamı Koruma Komisyonu, 4 yaşında bir panterin Collier bölgesinde, 3 yaşında bir panterin ise Hendry bölgesinde öldüğünü açıkladı. Bu yıl otomobil çarpması sonucu ölen Florida panteri sayısı ise 12'ye yükseldi. Eyaletin sadece Meksika Körfezi bölgesinde yaşayan bu nadir panter türü, büyük bir tehlike altında bulunmaktadır.

14.11.2023 10:37  Güncelleme: 10:38

ABD'de 2 Florida panterinin daha ölümünün ardından nesli tükenme tehlikesi altında olan türden vahşi hayatta 230 adet kaldı.

Florida Balık ve Vahşi Yaşamı Koruma Komisyonuna göre, Florida'nın Collier bölgesinde 4 yaşında, Hendry bölgesinde 3 yaşında olmak üzere iki erkek panter öldü.

Yetkililer, bu yıl otomobil çarpması sonucu ölen Florida panteri sayısının 12'ye yükseldiğini bildirdi.

Eyaletin sadece Meksika Körfezi bölgesinde yaşayan Florida panterinden vahşi hayatta 230 adet kaldı.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'de Nesli Tükenmekte Olan Florida Panteri Türünden Sadece 230 Adet Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement