Tehditle 500 bin liralık senet imzalattırdığı iddia edilen 3 zanlı yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tehditle 500 bin liralık senet imzalattırdığı iddia edilen 3 zanlı yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Emniyet müdürlüğünün dış görüntüsü Zanlıların emniyetten çıkarılması Adana'da tehditle 500 bin liralık senet imzalattırdığı iddia edilen 3 zanlı yakalandı Gültepe Mahallesi'nde yaşayan A.T.

Emniyet müdürlüğünün dış görüntüsü

Zanlıların emniyetten çıkarılması Adana'da tehditle 500 bin liralık senet imzalattırdığı iddia edilen 3 zanlı yakalandı

Gültepe Mahallesi'nde yaşayan A.T. (47), polise başvurarak 1'i kadın 3 kişinin kendisini darbedip bir eve götürerek tehditle 14 yarım ve 1 çeyrek altınını aldıklarını, daha sonra da kendisine 500 bin liralık senet imzalattırdıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmayla zanlılar U.U. (24), teyzesi G.Y. (26) ve arkadaşı E.T'yi (22) yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA