Adana Demirspor Başkanı Sözlü "Bu Dönüş Bizi Başarıya Taşıyacak" - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor Başkanı Sözlü "Bu Dönüş Bizi Başarıya Taşıyacak"

Adana Demirspor Başkanı Sözlü "Bu Dönüş Bizi Başarıya Taşıyacak"

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor ile 3 gün önce yollarını ayıran Teknik Direktör Osman Özköylü, görevine geri döndü ve Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ile basın toplantısı düzenledi.

17.12.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor ile 3 gün önce yollarını ayıran Teknik Direktör Osman Özköylü, görevine geri döndü ve Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ile basın toplantısı düzenledi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, tüm camianın, taraftarlarımızın ve futbolcuların çok yoğun istekleri üzerine teknik direktör Osman Özköylü ile devam etme kararı aldıklarını belirterek, "Bu dönüş Adana Demirspor'u başarıya taşıyacaktır" dedi.

Kayseri Erciyesspor maçı sonrası Özköylü'nün istifa etmesiyle herkesin büyük bir ayaklanma içerisine girip hocanın tekrar görevine dönmesi yolunda büyük talepler aldıklarının altını çizen Başkan Sözlü, şöyle konuştu:

"Yönetim kuruluyla bir araya gelip hocamızla yola devam etme kararı aldık. Ben camiamızın, taraftarımızın sesine her zaman için kulak veren bir başkanım. Aldığımız bu kararda ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkacak. Bu dönüş camiamız için hayırlı uğurlu olsun."

KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇINDAN DERS ALACAĞIZ

Kendi sahalarında kaybettikleri Kayseri Erciyesspor müsabakanın kendileri için utanç verici ve ders alınması gereken bir müsabaka olduğunu ifade eden Adana Demirspor teknik direktörü Özköylü, "Bu maç sonrası istifa etmem gerektiğini düşünüp, kulübümün önünü açmak için görevimden ayrıldım. Oyuncularına çok kırılmıştım. Çok yara almıştım. Çünkü hepsi biribirinden kaliteli oyuncu özelliklerine sahip. O maçı kaybetmemeliydik. Ancak istifam sonrası camiamız ve taraftarımızın çok büyük desteğini aldım. Belki de Türk futbolunda bir ilk yaşadık. Koskoca bir camia, ayaklanıp hocasına sahip çıkıp göreve dönmesini istedi. Böyle bir camiaya ve bu kadar güzel bir kulübe hizmet vermek benim çok şanslı bir insan olduğumu gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, kulüp başkanımız Sedat Sözlü, camiamız ve taraftarımıza bana olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah herşey çok daha güzel olacak. Ligin 2'nci yarısında bambaşka bir Adana Demirspor olacak. Önümüzdeki günler, mutluluğu hep beraber yaşayacağız. Allah herkesten razı olsun. Adana Demirspor camiasına bundan sonra daha da layık olmaya çalışacağım" dedi.

FOTOGRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor Başkanı Sözlü 'Bu Dönüş Bizi Başarıya Taşıyacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement