Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 173. kuruluş yıl dönümü kutlamasıADANA Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

10.04.2018 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 173. kuruluş yıl dönümü kutlaması

ADANA Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız daha sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Yıldız, ardından makamında emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amir, komiser ve polis memurlarını kabul etti. Kabulden sonra emniyet binasında kuruluş yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. Etkinlikte polis anne babasıyla kutlamaya gelen polis kıyafetli çocuklar da ilgi odağı oldu.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ BİZE EMANET

Vatandaşın can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat esasında çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Müdür Yıldız, bu uğurda çok sayıda şehit verdiklerini belirterek, "Bu meslek çok fedakarlık isteyen bir meslek. Çoğu arkadaşımız baba oluyor yanında olamıyor. Eşi, annesi, çocuğu hasta oluyor yanında olamıyor. Çünkü vatandaşın can ve mal güvenliği için sürekli çalışıyor. Böyle kutsal bir meslek icra ediyoruz. Tüm polis arkadaşlarımızın günü kutlu olsun" diye konuştu.

Etkinlikte Emniyet Müdürü Yıldız, biriminde 'yılın toplum destekli polisi' seçilen polis memuru Uğur Turhan'a saat hediye etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü\'nde 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement