Adana Gaspçı Suç Ortağına Teslim Ol Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Adana Gaspçı Suç Ortağına Teslim Ol Çağrısı Yaptı

Adana Gaspçı Suç Ortağına Teslim Ol Çağrısı Yaptı

Gaspçı suç ortağına teslim ol çağrısı yaptı ADANA'da uyuşturucu bağımlısı 23 yaşındaki Serhan Murat Kaplan ile 25 yaşındaki Ali Hesapçı, markete girip işletmeci Ali Çürümez'in 135 lirasını gasp etti.

02.01.2016 12:38

Gaspçı suç ortağına teslim ol çağrısı yaptı

ADANA'da uyuşturucu bağımlısı 23 yaşındaki Serhan Murat Kaplan ile 25 yaşındaki Ali Hesapçı, markete girip işletmeci Ali Çürümez'in 135 lirasını gasp etti. Yakalanan zanlılardan Serhan Murat Kaplan, gasp suçunu arkadaşının işlediğini ileri sürüp teslim olması için çağrı yaptı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Kışla Mahallesi'nde market çalıştıran Ali Çürümez'in işyerine 26 Aralık'ta gelen yüzlerini atkı ile gizlemiş eşofmanlı 2 genç, bellerindeki tabancayı gösterip 135 lira parayı gasp etti. Çürümez'in şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soyguncuların eşkalini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Gaspçılardan birinin üzerindeki eşofmanın dikkat çekici renkler taşıdığını öğrenen polis, gidebilecekleri yerleri araştırırken, başka bir markette görüntülerine ulaştı. Yüzleri maskeli olarak markete giren şüphelilerin görüntüsünü çevredeki vatandaşlara izlettiren polisler, soyguncuların Serhan Murat Kaplan ile Ali Hesapçı olduğunu tespit etti.

Kimlikleri saptanan Serhan Murat Kaplan evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Ali Hesapçı'nın ise Bursa'ya kaçtığı belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Kaplan suçunu itiraf ederek, "Paramız bitmişti, uyuşturucu alacaktık. Arkadaşım soygun yapmayı teklif etti. Belinde silah vardı, benim de yanında olmamı istedi. Birlikte markete girdik, silahı gösterip parayı aldı. Gaspı arkadaşım yaptı, ben sadece yanında durdum" diyerek kendini savundu. Tutuklanan Kaplan, suç ortağının kendisini aklaması içinde teslim ol çağrısını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Gaspçı Suç Ortağına Teslim Ol Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement