Adana Güneş Işığı Gözüne Gelen Sürücü Kaza Yaptı, 2 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Adana Güneş Işığı Gözüne Gelen Sürücü Kaza Yaptı, 2 Kişi Öldü

Adana Güneş Işığı Gözüne Gelen Sürücü Kaza Yaptı, 2 Kişi Öldü

Güneş ışığı gözüne gelen sürücü kaza yaptı, 2 kişi öldüADANA'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

29.10.2016 19:25

Güneş ışığı gözüne gelen sürücü kaza yaptı, 2 kişi öldü

ADANA'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazaya, otomobillerden birinin sürücüsünün, karşıdan gelen güneş ışınları nedeniyle aracın kontrolünü kaybetmesinin neden olduğu belirlendi.

Kaza saat 16.00 sıralarında yol genişletme çalışması nedeniyle tek şeritten trafik akışı sağlanan Adana ile İmamoğlu ilçesi arasındaki karayolunda meydana geldi. Merkez Sarıçam İlçesi'nin Mustafalar Mahallesi yakınlarında, İmamoğlu yönüne giden, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 01 DNC 42 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Özkaya yönetimindeki 01 F 6016 pkalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Ali Özkaya'nın kullandığı otomobil, refüje savruldu. Sürücü Özkaya olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan kimliği belirlenemeyen bir kadın hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan 3 kişi ile Özkaya idaresindeki araçta bulunan bir kadın da yaralandı. Yaralılar, kazayı gören vatandaşların yardımı ile hurdaya dönen araçlardan çıkartılarak olay yerine gelen ambulanslarla Adana'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, Adana istikametine giden Ali Özkaya'nın karşıdan vuran güneş ışınları nedeniyle yolu göremediği ve otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazeler morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Güneş Işığı Gözüne Gelen Sürücü Kaza Yaptı, 2 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement