Adanaspor Kritik Maça Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Adanaspor Kritik Maça Hazırlanıyor

Adanaspor Kritik Maça Hazırlanıyor

Adanaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başlarken teknik direktörü Güvenç Kurtar, İzmir'de çok kritik bir maç oynayacaklarını, mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.

18.03.2015 16:22

Adanaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başlarken teknik direktörü Güvenç Kurtar, İzmir'de çok kritik bir maç oynayacaklarını, mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.

Bucaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirten Güvenç Kurtar, "Kazanmak için sahaya çıktık. Basit bir hatadan gol yedik ve maçı çeviremedik. Eğer kazanmış olsaydık, rahatlamış olacaktık. Altınordu müsabakası, her 2 takım açısından büyük önem taşıyor. İnşallah kazanıp milli maç arasına rahat girmek isitiyoruz" dedi.

2 ANTRENMAN YAPTILAR

Turuncu beyazlı takım, bugün sabah ve akşam olmak üzere 2 antrenman yaptı. Güvenç Kurtar, oyuncuları ile yaptığı toplantıda geride kalan Bucaspor ile önlerindeki Altınordu maçını değerlendirdi. Pazar günü havayolu ile İzmir'e gidecek olan takımda Tevfik ve Fahri'nin cezası ise sona erdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor Kritik Maça Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement