adidas ve Euroleague Basketball Ortaklık Anlaşması İmzaladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

adidas ve Euroleague Basketball Ortaklık Anlaşması İmzaladı

adidas ve Euroleague Basketball Ortaklık Anlaşması İmzaladı
18.01.2014 08:17  Güncelleme: 08:20

Euroleague Basketball ve adidas, 2015 sezon sonuna kadar sürecek, iki yıllık genişletilmiş bir ortaklık anlaşması imzaladı.

adidas ve Euroleague Basketball 2015 yılına kadar sürecek ortaklık anlaşmasına imza attı

Euroleague Basketball Başkan ve CEO'su Jordi Bertomeu anlaşma ile ilgili olarak şunları söyledi:
"adidas gibi spor sektöründe ikon haline gelmiş bir marka ile olan işbirliğimiz, Euroleague Basketball olarak, spor faaliyetlerimizi küresel düzeyde büyütme misyonumuz doğrultusunda atılmış bir adım. adidas gibi ortaklar ile markamızı ve işimizi daha da geliştirmek üzere konumlanıyoruz."

Ortaklık adidas'a, Türk Havayolları Euroleague Haftanın Oyunu sırasında medyada ve saha içinde bazı haklar veriyor. Yeni ortaklık gençlere yönelik basketbol girişimleri, ürün değerlendirme ve testleri ile özel ürün tedariğini de içeriyor.

adidas Global Basketbol Sportif Pazarlama Başkanı Chris Grancio ise anlaşmayla ilgili şöyle konuştu: "Yetenekli oyuncuları, tutkulu taraftarları ve artan popülerliği Euroleague'i, basketbol severler ile bağ kurma ve oyuncuların daha iyi bir oyun ortaya koymalarını sağlayacak ürünler geliştirme hedefinde adidas için mükemmel ortak yapıyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel adidas ve Euroleague Basketball Ortaklık Anlaşması İmzaladı - Son Dakika


Advertisement