Adıyaman'da tüketilmeye uygun olmayan etlere el konuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da tüketilmeye uygun olmayan etlere el konuldu

30.07.2024 14:06

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kayalık Mahallesi'nde ruhsatsız bir kasap dükkanında yapılan denetimde, tüketilmeye uygun olmadığı belirlenen 42 kilogram kırmızı et ve 161 kilogram tavuk etine el koydu. El konulan etler imha edilmek üzere götürüldü ve işletme hakkında yasal işlem yapıldı.

Adıyaman'da bir kasap dükkanında tüketime uygun olmadığı tespit edilen 42 kilogram kırmızı ve 161 kilogram da tavuk etine el konuldu.

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki gıda denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Kayalık Mahallesi'nde ruhsatsız olduğu belirtilen H.H.D'ye ait kasap dükkanını denetleyen ekipler, tüketime uygun olmadığı belirlenen 42 kilogram kırmızı, 161 kilogram da tavuk etine el koydu.

Ele geçirilen etler, imha edilmek üzere götürüldü.

Para cezası uygulanan işletmeyle ilgili yasal işlem yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da tüketilmeye uygun olmayan etlere el konuldu - Son Dakika


Advertisement