Adıyaman Hırsızlara Direnen Yaşlı Adam Öldü, Eşi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Hırsızlara Direnen Yaşlı Adam Öldü, Eşi Ağır Yaralandı

Adıyaman Hırsızlara Direnen Yaşlı Adam Öldü, Eşi Ağır Yaralandı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, hırsızlık için tek katlı eve giren 2 kişi, 71 yaşındaki Ayişe Arslan'ın kolundaki altın bilezikleri almaya kalkıştı.

10.06.2015 12:15

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, hırsızlık için tek katlı eve giren 2 kişi, 71 yaşındaki Ayişe Arslan'ın kolundaki altın bilezikleri almaya kalkıştı. Ayişe Arslan direndiği hırsızlar tarafından önce boğulmak istendi, ardından bıçaklandı. Yaşlı kadın ağır yaralanırken, bu sırada sabah namazından dönen eşi 73 yaşındaki Veli Arslankoca karşılaştığı ve engel olmak istediği hırsızların bıçaklı saldırısında yaşamını yitirdi.Olay, sabah erken saatlerde Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Veli Arslan, sabah saatlerinde yakındaki camiye namaz kılmaya gitti. İddiaya göre bu sırada Arslan çiftinin tek katlı evine pencereden giren 2 şüpheli, odada uyuyan Ayişe Arslan'ın kolundaki 3 altın bileziği almaya çalıştı. Şüpheliler, bu sırada uyanan ve kendilerine direnen kadını üzerindeki yorganı yüzüne bastırarak boğmaya çalıştı. Şüpheliler direnen Ayişe Arslan'ı yanlarındaki bıçakla yaşlı kadını yaraladı. Bu sırada sabah namazını kılarak evine dönen Veli Arslan, girdiği odada eşini bıçaklayan 2 kişi ile karşılaştı. Şüpheliler, kendilerini görünce bağırarak yardım isteyen Veli Arslan'ı da bıçaklayarak kaçtı.

Bıçakla yaralanan Arslan çifti, sürünerek evden dışarı çıkarak çevreden yardım istedi. Yaşlı çiftin çığlıklarına komşuları ile bu sırada mahallede temizlik yapan işçiler koştu. Çağırılan ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen çiftten Veli Arslan yolda yaşamını yitirdi, Ayişe Arslan ile yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Yaşamını yitiren Veli Arslan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olayın yaşandığı evde inceleme yapan polis ise kaçan 2 şüphelinin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Hırsızlara Direnen Yaşlı Adam Öldü, Eşi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement