Afyonkarahisar'da Hırsızlık Çetesine Darbe: 17 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Hırsızlık Çetesine Darbe: 17 Gözaltı

Afyonkarahisar\'da Hırsızlık Çetesine Darbe: 17 Gözaltı

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde 'hırsızlık', 'yağma' ve 'fuhşa teşvik etmek' suçlarına karıştıkları belirlenen 17 kişi eş zamanlı baskınla gözaltına alındı.

25.02.2013 16:06

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde 'hırsızlık', 'yağma' ve 'fuhşa teşvik etmek' suçlarına karıştıkları belirlenen 17 kişi eş zamanlı baskınla gözaltına alındı.

Hırsızlık olaylarında yaşanan artışın ardından Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, 13 şüpheliyi takibe aldı. 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu emniyet güçleri geçen cumartesi günü saat 06.00'da Afyonkarahisar merkez ile Emirdağ, Çobanlar ve Bolvadin ilçelerinde belirlenen 19 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda, Fırat A., Ahmet E., Rabia K., Hasan A., İsa F., Fatih I., Mehmet P., Engin T., Mustafa B., Hüseyin D., Hüseyin Ş., Ahmet K., Volkan Ş., Mehmet Ali Y., Yusuf Ü. ve yaşları küçük olduğu için ismi açıklanmayan 2 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda 5 LCD televizyon, 4 dizüstü bilgisayar, 4 motosiklet, 3 fotoğraf makinesi, müzik çalar, 4 cep telefonu, 3 altın yüzük, 4 çift altın küpe, 4 av tüfeği, 3 bilezik, kadın parfümü, 22 gram esrar, 5 ecstacy hap, 2 kol saati, kurusıkı tabanca, şarjör, uydu cihazı, DVD oynatıcı ve çok sayıda imitasyon ziynet eşyası ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden Fırat A., Ahmet E., Rabia K., Hasan A., İsa F., Fatih I., Mehmet P., Engin T. ve Mustafa B., sorgularının ardından, 'hırsızlık', 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve satmak', 'hırsızlık yaptırdıkları kişileri bağımlı hale getirmek' ve 'küçük yaştaki kızı bağımlı hale getirmek ve fuhuş amacıyla istismar' etmek iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin sorgusu sürüyor. Operasyon kapsamında aranan Murat A., Ahmet T., Samet B. ve Emrullah A.'nın ise daha önce farklı suçlardan yakalanarak Afyonkarahisar Cezaevi'nde bulunduğu kaydedildi. - Afyon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Hırsızlık Çetesine Darbe: 17 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement