Afyonkarahisar'da silahlı saldırı sonucu öldürülen kişinin arkadaşı tutuklandı, eşi serbest bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar'da silahlı saldırı sonucu öldürülen kişinin arkadaşı tutuklandı, eşi serbest bırakıldı

30.06.2024 16:39

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde H.Ç'nin ölü bulunmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan İ.Ö. tutuklandı, eşi B.Z.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İ.Ö. ve B.Z.Ç., H.Ç'nin eşinin öldürülmesiyle ilgili ifadeleri üzerine polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde aracında silahla vurularak öldürülen kişinin arkadaşı tutuklandı, eşi serbest bırakıldı.

Dinar ilçesinde H.Ç'nin dün otomobilinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan arkadaşı İ.Ö. ve eşi B.Z.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.Ö. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, B.Z.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Digor ilçesinde B.Z.Ç, eşi H.Ç'nin (24) 26 Haziran'da evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini belirterek, durumu polise bildirmişti. Çalışma başlatan ekipler, H.Ç'yi boş arazideki otomobilinde dün silahla başından vurulmuş halde bulmuş, olayla ilgili ifadesine başvurulan B.Z.Ç, eşini, gönül ilişkisi yaşadığı İ.Ö'nün öldürdüğünü itiraf etmişti. B.Z.Ç. ve İ.Ö. polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da silahlı saldırı sonucu öldürülen kişinin arkadaşı tutuklandı, eşi serbest bırakıldı - Son Dakika


Advertisement