Ağrı'da Yarı Olimpik Havuz Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Yarı Olimpik Havuz Hizmete Açıldı

Ağrı\'da Yarı Olimpik Havuz Hizmete Açıldı

Ağrı'da Şehir Stadyumu yerleşkesinde bulunan yarı açık olimpik havuzun açılışı yapıldı.

07.05.2012 11:00

Açılış törenine Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, bu hizmetin Ağrı iline kazandırılmasında il genel meclis üyelerinin büyük katkısını olduğunu söyledi.

Havuz için ek bütçeden para aktarıldığını belirten Yerlikaya, "futbol sahamızın oturma yerlerini ve çim sahasını yeniledik. Yüzme havuzumuz da bu noktaya geldi. Havuzun 365 gün süre ile hizmet vermesi imkânsız. Biz buranın su tahliyesi için bir sıkıntı yaşadık. Daha sonra belediyemiz ile yardımlaşarak bu sorunu ortadan kaldırdık. Bu sene eksi 43 derece gibi soğuklar varken havuzu 26-27 derece de tutmak için olağan üstü enerji harcamamız gerekiyordu. Bunun için de günde yarım ton kömür kullanmak mecburiyetinde kalacaktık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idarecileri bize gelerek, uygun görülmesi halinde havuzun kış sezonunda kapatılmasını önerdiler. Kış ayının çetin geçmesinden dolayı havuzumuzu 3 aylık bir süre ile kapatmaya karar verdik. Bu kurumu korumak amacıyla verilen bir karardı. Yeniden hizmete açılan havuzumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Vatandaşları havuzdan yararlanmaya davet eden Vali Yerlikaya, "Havuzumuz Salı, Perşembe ve Cuma günü hanım kardeşlerimize, diğer günler de ise erkeklere hizmet verecek. Bu hijyenik havuzdan vatandaşlarımız gelsinler faydalansınlar. Ben bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçen sayın milletvekillerimize, il genel meclis üyelerimize, il özel idaresi genel sekreteri ve çalışanlarına, gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Yarı Olimpik Havuz Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement