Ahmet Türkel Mahalle Konağında El Emeği Kermesi - Son Dakika
Güncel

Ahmet Türkel Mahalle Konağında El Emeği Kermesi

Ahmet Türkel Mahalle Konağında El Emeği Kermesi

İnegöl Kültür Vakfı tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışı Ahmet Türkel Mahalle Konağında gerçekleştirildi.

06.06.2013 14:35

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kermesin Cumartesi gününe kadar açık kalacağını belirtti.

İnegöl Belediyesi Ahmet Türkel Mahalle konağının İnegöl Kültür Vakfı tarafından işletildiğini belirten Başkan Aktaş, ayrıca konakta her sabah çorba ikramlarının da yapıldığını söyledi.

Bunun yanı sıra Mahalle Konağında öğretim ve öğrenci faaliyetleri ile de çok ciddi ihtiyacın giderildiğini söyleyen Aktaş, bu konularla ilgili İnegöl Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği ve katkıyı verdiklerini belirtti.

İnegöl Kültür Vakfı Başkanı Sami Koparan ise; vakıf adına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, ilçe halkına ve yoksullara hizmeti arttırabilmek için tertip edilen ve 8 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kermese herkesi davet etti.

Kermesten elde edilecek gelirin İnegöl Kültür Vakfı aracılığı ile halka ve öğrencilere hizmet için harcanacağını kaydeden Koparan, "Öğrencilerimizin çeşitli dallarda bilgi ve becerilerini arttırmak için kurslar açmak, geziler tertip etmek, seminer ve konferans vermek suretiyle evlatlarımızı ve halkımızı yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Türkel Mahalle Konağında El Emeği Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement