AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

29.12.2022 12:18  Güncelleme: 14:29

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

Sarıeroğlu, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin, yurt içi ve dışında çektiği "spor", "haber" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Spor" kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar" başlıklı fotoğrafını seçen Sarıeroğlu, engelli sporcuların olimpiyatlar ve şampiyonalarda çok ciddi başarılar elde ettiğini belirtti.

Sarıeroğlu, "haber" kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "Togg'un ilk yolculuğu", "çevre-yaşam" kategorisinde ise Esra Hacioğlu Karakaya'nın "Gözün gördüğü, kalbin bildiği" karelerine oy verdi.

Her sene AA'nın fotoğraf oylamasına katıldığını vurgulayan Sarıeroğlu, fotoğrafları çekmek için emek gösteren herkese ve tüm basın emekçilerine teşekkür etti.

Sarıeroğlu, hareketli, zorlu, güzel ve bereketli bir senenin geride bırakıldığını ve ülkeye 2023 yılının güzelliklerle gelmesini ümit ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"2023, ülkemiz açısından bir seçim senesi olacak. İnşallah zaferle çıktığımız, Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçtiğimiz, güçlü adımlarla ülkeyi 'Türkiye Yüzyılı' hedefi doğrultusunda başarılara götürdüğümüz, iddialarla dolu, güzel ve başarılarla dolu hayırlı bir sene olmasını temenni ediyorum."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement