AK Parti Genel Merkezi Önünde İntihar Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Genel Merkezi Önünde İntihar Girişimi

AK Parti Genel Merkezi Önünde İntihar Girişimi
14.04.2017 18:18

ANKARA'daki Ak Parti Genel Merkezi önüne elindeki pompalı tüfekle gelen bir kişi intihar girişiminde bulundu.

ANKARA'daki Ak Parti Genel Merkezi önüne elindeki pompalı tüfekle gelen bir kişi intihar girişiminde bulundu. Ehliyetine el konulduğu için çalışamadığı için intihar girişiminde bulunduğu belirtilen kişi polis tarafından ikna edildi. Ak Parti Genel Merkezi önünde yaşanan olayı bir esnaf cep telefonuyla görüntüledi.

Bugün saat 17.00 sıralarından Ak Parti Genel Merkezi önüne elinde pompalı tüfekle gelen bir kişi intihar girişiminde bulundu. Elindeki tüfeği boğazına dayanan kişi, iddiaya göre ehliyetine el konulduğu için çalışamadığını belirtti. Yanına gelen vatandaşların uzaklaşmasını isteyen kişinin yanına daha sonra polis ekipleri geldi. İntihar girişiminde bulunan kişiyi polis ikna ederek elindeki tüfeği alındı. Polisin intihar girişiminde bulunan kişiyi karakola götürdüğü belirtildi. Ak Parti Genel Merkezi önünde yaşanan olayı bir esnaf cep telefonuyla görüntüledi.

GELDİĞİ KAMYONETTE POLİS İNCELEME YAPTI

Ankara'daki Ak Parti Genel Merkezi önüne elindeki pompalı tüfekle gelerek intihar girişiminde bulunan kişinin geldiği kamyonette polis inceleme yaptı.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Merkezi Önünde İntihar Girişimi - Son Dakika


Advertisement