Akaryakıt İstasyonları 10 Numara Yağdan Vazgeçmiyor - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt İstasyonları 10 Numara Yağdan Vazgeçmiyor

Akaryakıt İstasyonları 10 Numara Yağdan Vazgeçmiyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkan Yardımcısı ve Petrol Ürünleri Toptan Perakende Ticareti Meslek Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Çakar, İstanbul-Antalya yolu olan D-650 Karayolu'nun Adapazarı-Mekece arasındaki 56 kilometrelik...

24.02.2012 17:23

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkan Yardımcısı ve Petrol Ürünleri Toptan Perakende Ticareti Meslek Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Çakar, İstanbul- Antalya yolu olan D-650 Karayolu'nun Adapazarı- Mekece arasındaki 56 kilometrelik bölümünde 10 numara yağ satan 38 istasyon olduğunu tespit ettiklerini bildirdi.

SATSO Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, yaptığı yazılı açıklamada, son olarak, Giresun'un Görele İlçesi'nde alev alan otobüste 9 kişinin ölümü, 33 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan otobüs yangınıyla gündeme gelen yağ ve solvent karışımı olan 10 numara yağ satışının D-100 ve D-650 karayollarında artarak sürdüğünü kaydetti. Çakar, yaptıkları incelemede D-650 Karayolu'nun Adapazarı Dörtyol- Mekece arasındaki 56 kilometrelik bölümünde 80 akaryakıt istasyonu olduğunu, bunlardan 38'inin 10 numara yağ satışı yaptığını belirtti.

Çakar, 10 numara yağ satan istasyon sayısının her geçen gün arttığına ve bu istasyonlarda günlük yaklaşık 100 bin litre yağ satıldığına dikkat çekerek, hem 10 numaralı yağ hem de ucuz akaryakıt konusunda denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini ifade etti.

(FOOTĞRAFLI) - Sakarya/ Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt İstasyonları 10 Numara Yağdan Vazgeçmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement