Akaryakıt Satışları ve Otomasyon Sistemi Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt Satışları ve Otomasyon Sistemi Masaya Yatırıldı

Akaryakıt Satışları ve Otomasyon Sistemi Masaya Yatırıldı

Tarım Kredi Kooperatiflerinin akaryakıt satışları, akaryakıt otomasyonu mevzuatındaki son düzenlemeler, karşılaşılan problemler ile çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı bir toplantı düzenlendi.

06.07.2013 14:24

Merkez Birliği Nurettin Hazar Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya,Tedarik ve Pazarlama Daire Başkanı Necdet Dirik, Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Müdürü Osman Aydın Şenol, Merkez Birliği yetkilileri, Bölge Müdür Yardımcıları ve Bölge Birliklerinde akaryakıt konusunda çalışan personel ile TARNET, OMV Petrol Ofisi A.Ş. ve ASİS yetkilileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Genel Müdür Abdullah Kutlu, akaryakıt satışlarının genel ikrazatımız içinde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, "Çiftçilerimizin akaryakıt dahil olmak üzere her türlü tarımsal girdi ihtiyaçlarını kaliteli, zamanında ve uygun şartlarda karşılıyoruz. Bu girdileri çiftçilerimizin ayağına kadar götürüyoruz. Bu hizmetleri yaparken gerekli hassasiyeti gösteriniz. Akaryakıt satışlarını artırmamız hem çiftçimiz, hem de kurumumuzun menfaatinedir. Bu konuda daha gayretli olunuz. Akaryakıt satışlarında mevzuata da titizlikle riayet ediniz. Akaryakıt otomasyon sistemine gerekli dikkat ve hassasiyeti gösterin."dedi.

Toplantının ikinci bölümüne katılan OMV Petrol Ofisi A.Ş. ve ASİS yetkilileri de, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun akaryakıt otomasyon sistemi ile ilgili 1240 sayılı Kurul Kararı ile ilgili uygulamaları, otomasyon sistemindeki fiili teslimler, kalibrasyonlar, akaryakıt pompaları konularında katılımcıları bilgilendirdiler. Daha sonra karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri masaya yatırılarak bu konularda mutabakata varıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akaryakıt Satışları ve Otomasyon Sistemi Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement