Akaydın Lösemili Mustafa'yı Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Akaydın Lösemili Mustafa'yı Sevindirdi

Akaydın Lösemili Mustafa\'yı Sevindirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, önümüzdeki haftalarda ikinci kez ilik nakli ameliyatına girecek olan 6 yaşındaki Mustafa Mert'i sevindirdi.

29.11.2013 15:18

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, önümüzdeki haftalarda ikinci kez ilik nakli ameliyatına girecek olan 6 yaşındaki Mustafa Mert'i sevindirdi. Akaydın, minik adaşına çocuk oda takımı ve soba gönderdi. Tablet bilgisayar sözü verdi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Yardım Merkezi, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan ikinci el eşyaların yanı sıra Boğaçayı atölyelerinde ürettiği mobilyalarla da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Sosyal Belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla Antalya halkının takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi son olarak 6 yaşında hayata tutunmaya çalışan lösemi hastası Mustafa Mert'in yüzünü güldürdü.

BAŞKAN RAPORU OKUDU

Afyonkarahisar'dan evlatlarının tedavisi için Antalya'ya yerleşen Mehmet ve Fatma Keçili çiftinin Büyükşehir Belediyesi'ne başvurusu sonucu sosyal hizmet uzmanlarınca hazırlanan inceleme raporunu okuyan Başkan Akaydın, 6 yaşındaki lösemi hastası adaşı Mustafa Mert'e yardım elini uzattı. Akaydın, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerine talimat vererek, küçük Mustafa'ya Boğaçayı Atölyeleri'nde üretimi yapılan çocuk oda takımı ile odun sobası gönderdi. Tablet bilgisayar sözü verdi.

AKAYDIN'A TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım merkezinden ürünleri teslim alan iki çocuk annesi Fatma Keçili, Başkan Mustafa Akaydın'a teşekkür etti. Gönderilen eşyalara ihtiyacı olduğunu belirten Fatma Keçili, "Mustafa'ya iki hafta sonra Amerika'dan gelecek ilik ameliyatla nakledilecek. Önceki nakilde ameliyat başarılı geçmesine rağmen doku uyuşmadı. Umarım nakil başarılı geçer. Başkanımızın bu hediyeleri oğlumu çok sevindirdi ve ameliyat öncesi moral oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akaydın Lösemili Mustafa'yı Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement