Akdoğan, 'Çözüm Süreci İçin 16 Kişilik Heyet Oluşturuldu' Haberlerini Yalanlayınca Hdp De Yazılı Açıklamayla Geri Adım Attı. - Son Dakika
Güncel

Akdoğan, 'Çözüm Süreci İçin 16 Kişilik Heyet Oluşturuldu' Haberlerini Yalanlayınca Hdp De Yazılı Açıklamayla Geri Adım Attı.

Akdoğan, 'çözüm süreci için 16 kişilik heyet oluşturuldu' haberlerini yalanlayınca HDP de yazılı açıklamayla geri adım attı.

14.03.2015 02:01

Akdoğan, 'çözüm süreci için 16 kişilik heyet oluşturuldu' haberlerini yalanlayınca HDP de yazılı açıklamayla geri adım attı.

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel Akdoğan, 'Çözüm Süreci İçin 16 Kişilik Heyet Oluşturuldu' Haberlerini Yalanlayınca Hdp De Yazılı Açıklamayla Geri Adım Attı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement