Akhisar Belediyespor Midilli'ye Gitti - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Midilli'ye Gitti

Akhisar Belediyespor Midilli\'ye Gitti

Akhisar Belediyespor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Midilli Adasının Yunanistan Süper Ligindeki temsilcisi AEL Kallonis ile karşılaşacak.

10.10.2014 13:02  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Midilli Adası'nın Yunanistan Süper Ligi'ndeki temsilcisi AEL Kallonis ile yarın özel bir karşılaşma yapacak.

GEKAS KAFİLEYE MİDİLLİ'DE KATILACAK

Müsabaka, Midilli Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak. Bu sabah yaptığı antrenmandan sonra Midilli'ye gitmek üzere Ayvalık'a hareket eden yeşil siyahlı kafilede A Milli Takım kampındaki Bilal ve Güray, sakatlığı süren Kenan, izinli olan Gekas ve Saidi yer almadı. Gekas'ın Midilli'de, Saidi'nin ise Ayvalık'ta kadroya dahil olacağını açıklayan yöneticiler, "Bu maç iki ülke arasındaki dostluğa katkı sağlayacak" dedi.

DOKTORLAR ANTRENMANI ZİYARET ETTİ

Öte yandan kulübün sağlık sponsoru Özel Akhisar Doğuş Hastanesi'nin kurucusu Dr. Bülent Kurtul ile bir grup doktor, yeşil siyahlı ekibin bu sabahki antrenmanını ziyaret etti. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yöneticilerle görüşüp takımla ilgili bilgi alan Dr.Kurtul, futbolculara da baklava ikram etti. - Akhisarmanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Midilli'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement