Aksaray Ak Partili İnceöz: Milletimizin Kürsüsünü Terörün Sözcülüğünü Yapmak Adına Kullanmaktalar - Son Dakika
Güncel

Aksaray Ak Partili İnceöz: Milletimizin Kürsüsünü Terörün Sözcülüğünü Yapmak Adına Kullanmaktalar

Aksaray Ak Partili İnceöz: Milletimizin Kürsüsünü Terörün Sözcülüğünü Yapmak Adına Kullanmaktalar

Ak Partili İnceöz: Milletimizin kürsüsünü terörün sözcülüğünü yapmak adına kullanmaktalar AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, HDP'li milletvekillerine tepki göstererek, "Milletimizin kürsüsünü terörün sözcülüğünü yapmak adına kullanmaktalar"dedi. Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, seçim bölgesi ve memleketi Aksaray'da esnafı ziyaret etti.

05.02.2016 18:13

Ak Partili İnceöz: Milletimizin kürsüsünü terörün sözcülüğünü yapmak adına kullanmaktalar

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, HDP'li milletvekillerine tepki göstererek, "Milletimizin kürsüsünü terörün sözcülüğünü yapmak adına kullanmaktalar"dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, seçim bölgesi ve memleketi Aksaray'da esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden İnceöz, basın mensuplarına da terörle mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirten İnceöz, HDP'li milletvekilerine tepki göstererek, şunları söyledi:

"HDP yoğun bir şekilde meclisi kilitleme gayreti içerisinde. O bölgeden seçilip gelmiş bizim milletvekillerimiz de var. Ancak onlar terörün sözcülüğünü yapmaktalar. Milletimizin kürsüsünü terörün sözcülüğünü yapmak adına kullanmaktalar."

İnceöz, "Bugün orada ciddi bir mücadele sürdürülmekte. Bugün mücadelenin uzun sürmesinin de bir tek sebebi var. Orada sokağa çıkma yasaklarının konulmasının bir tek sebebi var. Sivil vatandaş kayıplarının en aza indirgenmesidir. Tabii, gönül arzu eder ki, terör sıfır olsun. Ama bugün orada HDP milletvekillerinin gelip mecliste söyledikleri şeylerin hiç birisi gerçeği yansıtmamaktadır. Orada askerimiz, polisimiz bu mücadele sürerken sivil vatandaşlarımızın can kaybı olmasın diye kendi canlarını ortaya koyup, bedenlerini sivil vatandaşlarımıza adeta kalkan yaparak ilmik ilmik bu mücadeleyi veriyorlar "dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Ak Partili İnceöz: Milletimizin Kürsüsünü Terörün Sözcülüğünü Yapmak Adına Kullanmaktalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement