Eşine Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eşine Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Av Tüfeğiyle Öldürdü

Eşine Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Av Tüfeğiyle Öldürdü

Aksaray'da 31 yaşındaki Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi 26 yaşındaki C.E.'ye tecavüz ettiğini öne sürdüğü 50 yaşındaki Recep Avşar'ı öldürdü.

20.01.2015 22:11  Güncelleme: 09:31

Aksaray'da 31 yaşındaki Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi 26 yaşındaki C.E.'ye tecavüz ettiğini öne sürdüğü 50 yaşındaki Recep Avşar'ı, av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AV TÜFEĞİYLE ÜZERİNE ATEŞ ETTİ

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Akin Köy Yolu Tuzlu Su Mevkii'nde meydana geldi. Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi C.Y.'nin dün Recep Avşar tarafından kaçırılıp tecavüz edildiğini öğrendi. Bunun üzerine Avşar'ı aramaya başlayan Ömer Faruk E., Tuzlusu Mevkii'nde boş bir arazide alkol aldığını öğrendi. Av tüfeğini yanına alarak Tuzlusu Mevkii'ne giden Ömer Faruk E., Avşar'ın üzerine tüfekle ateş etti.

TATBİKAT İÇİN OLAY YERİNE GETİRLDİ

Avşar, kanlar içinde yere yığılırken olay yerinden uzaklaşan Ömer Faruk E., Hasan Dağı Polis Merkezi'ne gelerek teslim olup, Avşar'ı öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine polis, sağlık görevlileriyle birlikte Tuzlusu Mevkii'ne gitti. Sağlık görevlileri yaptığı müdahalede Avşar'ın, hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis, Ömer Faruk E.'yi de olay yerine getirip, cinayeti nasıl işlediğini anlattırdı. Ömer Faruk E., daha sonra ifadesi alınmak için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

POLİS, ŞÜPHELİYİ ARAÇ İÇİNDE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRMEK İSTEDİ

Ömer Faruk E., akşam saatlerinde ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilmek istendi. Gazetecilerin hastane önünde beklediğini fark eden polis, şüpheliyi araç içinde sağlık kontrolünden geçirmek için acil serviste görevli bir doktoru getirdi. Ancak doktor, şüpheliyi araç içinde kontrol etmekten vazgeçti. Bu sırada polis, kameramanların görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilere tepki gösteren sivil bir polis, 'Bir durun ya, kapatın şunu. İşinize bakın hadi girin. Varın gidin işinize babam" dedi. Şüphelinin araç içinde muayene olmasının uygun olmadığını belirten polis, tekrar acil servise döndü. Bunun üzerine polis, şüpheliyi koşarak acil servise getirip sağlık kontrolünden geçirdi.

"EŞİME TECAVÜZ ETTİ, NAMUS İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Ömer Faruk E., sağlık kontrolünden sonra acil servisten çıkartılırken gazetecilerin 'Niçin öldürdünüz?' sorusu üzerine "Namusum için, şerefim için öldürdüm. Eşime tecavüz etti ben de geberttim. Dün tecavüz etti, bugün de geberttim. Arazide tecavüz etmiş." dedi. Ömer Faruk E., sorgulanmak için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, eşi C.E.'nin tecavüze uğrayıp, uğramadığının saptanması içinde inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşine Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Mr.T: Yeni Türkiye!... AKPnin Türkiyesi 2 45 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Hak etmis. Ama tecavüz degil de, gönül rizasi icin yapmis olsaydi, yine vurulacakti belki. Namus bizim ahlak temelimizdir. O olmassa olmaz. 34 1 Yanıtla
  • hidayet avsar: hakkini vermissin denk olmus,hakim bey verin beraat adam isine gucune varsin 32 3 Yanıtla
  • tokatlı: az kaldı böyleleri az. . bir pislikten kurtulmuş dünya. . . darısı diğer pislik yapanlara 34 0 Yanıtla
    karadayı: deli 1 taş atmış 40 akıllı inanmış nerden biliyon gerceği ölenler konuşamaz. . . . 4 6
  • salih: eğer dediği doğruysa eline sağlık kardeş, yalan ise allahından bul. 27 0 Yanıtla
  • mustafa: ARKADASLAR BEN BU ARKADASI TANIRIM KIMSEYE ZARARI OLMAZ KARISININ PEK AKLI DENGESI YOK KIMSEYE ZARARLARIDA OLMAZZ BUNLAR BERABER SEYYAR ARABAYLA KARISIYLA INNE YARA BANDI FELAN SATARLAR SANAYIDE BAZEN LIMONATA SATAR PAZARLARDA AMA EKMEGINDE OLAN BIR INSAN BU COCUK KOLAY KOLAY BOLE BISEY YAPMAZZ BU DAHA ONCE BIDAHA OLMUSTU 2. OLAYINI KALDIRAMADI BU OLDURDU ADAMDA IRZ DUSMANIDIR ARKDASLAR BENIM TANIDIM ADAMSAA BU OMER COK FAKIR KURURLU BIR COCUKK ALLAH YARDIMCISI OLSUN 19 4 Yanıtla
  • Edep: Doğru haber ise çok iyi yapmış ellerine sağlık... 19 1 Yanıtla
  • bahos: cok iyi olmuş 17 3 Yanıtla
  • A: helal olsunn 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement