Aksaray Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, Eşi ve Çocukları Üniformayla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, Eşi ve Çocukları Üniformayla Uğurladı

Aksaray Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel\'i, Eşi ve Çocukları Üniformayla Uğurladı

Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, eşi ve çocukları üniformayla uğurladıANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Önder Güzel'in cenazesi memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğa uğurlandı.

19.07.2016 16:51

Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, eşi ve çocukları üniformayla uğurladı

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Önder Güzel'in cenazesi memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğa uğurlandı. Şehit Güzel'in, eşi Yeşim Güzel, eşinin şapkasını, kızları Gülşen Güzel (16), Deniz Güzel (12) ve Elif Güzel (10) de babalarının üniformalı kıyafetlerini giyerek törene katıldı.

Geçen 15 Temmuz günü darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Daire Başkan Yardımcısı Önder Güzel'in cenazesi bugün memleketi Aksaray'a getirildi. İlk olarak baba evinde helallik alındıktan sonra törenin yapılacağı Ulu Camii'ne getirildi. Şehit eşi Yeşim Güzel, kızları Gülşen, Deniz ve Elif Güzel ile birlikte kendileri için ayrılan bölüme oturdu. Yeşim Güzel'in eşinin şapkasını, kızlarının da babalarının üniformalarıyla törene katılması dikkat Şehit Güzel'in, cenazesi kılanan cenaze namazının ardından Özel Harekat ekiplerinin omuzlarında Aksaray Şehitliği'ne götürülüp, defnedildi.

Törene Vali Aykut Pekmez, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, polisler, bürokratlar, ailesi, yakınları ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Şehit Önder Güzel, 17 Nisan 2016 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Aksaraylı özel harekat polisi 24 yaşındaki Sinan Kunduracı'nın şehit cenazesi töreni için Aksaray'a gelip, burada şehit ailesiyle yakından ilgilenmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, Eşi ve Çocukları Üniformayla Uğurladı - Son Dakika


Advertisement