Türkiye'nin doğu ve iç kesimlerinde kar yağışı ve kötü hava koşulları etkili olurken, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bahardan kalma günler yaşanıyor.
Alanya'da yaklaşık 1 hafta boyunca etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına yerini bahardan kalma havalara bıraktı. Hava sıcaklığının 15, deniz suyu sıcaklığının 14 derece olarak ölçüldüğü ilçede, yabancı turistler ve vatandaşlar sahile koştu. Anneler çocuklarıyla park ve bahçelerde otururken, plaja inen yabancı turistler ise şezlonglara uzanarak güneşlendi. Bazı vatandaşlar denizde balık tutarken, bazıları da sahilde yürümeyi tercih etti.
Alanya İlçe Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, güneşli havanın pazar günü yerini yağmurlu havaya bırakacağını kaydetti. - Antalya/ Alanya
Son Dakika › Güncel › Alanya'da Yağmurdan Sonra Bahar Havası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?