Ali Kınık'tan Osmaniye'de Muhteşem Konser - Son Dakika
Güncel

Ali Kınık'tan Osmaniye'de Muhteşem Konser

Ali Kınık\'tan Osmaniye\'de Muhteşem Konser

Osmaniye Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan Ali Kınık, binlerce Osmaniyeliye muhteşem bir konser verdi.

30.07.2013 16:50

Osmaniye'de Ali Kınık İzdahamı

'Ali Ayşe'yi Seviyor' şarkısı ile biranda gençlerin büyük beğenisini toplayan Ali Kınık'ı dinlemek için binlerce kişi Cumhuriyet Meydanı'nı tamamen doldurdu. Alanı dolduran binlerce kişi Ali Kınık'ın tüm şarkılarına eşlik etti. Kendisinin yazdığı ve bestelediği birbirinden güzel eserleri seslendiren Ali Kınık, konserinde Osmaniye'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisini Osmaniyelilerle buluşturan başkan Kadir Kara'ya da teşekkür eden Kınık, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Programın sonunda sanatçıya teşekkür plaketi ile birlikte çeşitli hediyeler veren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Duygularımıza tercüman olduğu için Ali Kınık Beye çok teşekkür ediyorum. Ali Kınık sanatı ile milliyetçi duruşun bir sembolü olmaktadır. Kendisi ifade ediyor, 'Ali Ayşe'yi Seviyor' biz de Osmaniye olarak kendisini çok seviyoruz. Biz yıllardır yaptığımız Ramazan etkinlik konserlerinde iki konuya dikkat ediyoruz." dedi.

Ali Kınık konserine Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı sıra MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Selam Yücel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Kınık'tan Osmaniye'de Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement