Ali Yardımcısı Hakan Hakyemez Bayburt'a Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Ali Yardımcısı Hakan Hakyemez Bayburt'a Veda Etti

Ali Yardımcısı Hakan Hakyemez Bayburt\'a Veda Etti

2010 yılından itibaren Bayburt Vali Yardımcılığı görevini yürüten, Hakan Hakyemez İle veda etti.

04.09.2013 14:00

Geçtiğimiz ay çıkan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Bayburt'taki görevini tamamlayarak Manisa'nın Kula ilçesi kaymakamı olarak atanan Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez onuruna veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ali Gökay;

"Hepiniz hakan abinin yemeğine hoş geldiniz şeref verdiniz. Mülki idare hizmetleri sınıfı en çok yer değiştiren memur sınıflarından biri, iki hafta evvel Valimiz Sayın Hasan İpek'i uğurladık. Bugün iki yıl birlikte çalışmış olduğum hakan abimizi uğurluyoruz. Hakan abimle bir yıl çalışma fırsatı buldum. Bu süre içerisinde kendisinin engin bilgi ve tecrübelerinden istifa ettim, bana her konuda yardımcı oldu. siz kurum müdürlerimizle güzel ilişkiler kurduğuna bizzat şahit oldum. Hizmetler onun zamanında çok hızlı ilerledi. Tüm bunların yanısıra Bayburtlu vatandaşlarımızla da çok sıcak ilişkiler kurdu. Gerek Sosyal yardımlaşma kapsamında çok büyük yardımları oldu, Köylere Hizmet Götürme Birliği hizmetleri sayesinde hemen hemen her köyümüz de bir alt yapı çalışmasına vesile oldu. Yapılan tüm bu hizmetlerde Bayburtlularımızın da büyük bir desteği vardı. Tüm hizmetlerinden ve bize vermiş olduğu katkılarından dolayı kıymetli abimiz Hakan Hakyemez'e teşekkür ediyorum. Gerek özel hayatında gerek meslek hayatında huzur ve mutluluklar temenni ediyorum."diyerek konuşmasını tamamladı.

İlimizdeki görev süresini tamamlayarak Bayburt'tan ayrılık hazırlıkları içerisinde olan Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez onuruna verilen veda yemeğinde şunları söyledi.

"Öncelikle sahsım adına düzenlenen bu yemek sebebiyle emeği geçenlere katılımlarıyla nezaket gösteren siz değerli misafirlere şükran ve saygılarımı sunarak sözlerime başlamak istiyorum. 2011 yılında Bayburt'ta atandım, göreve başladım yaklaşık üç yıl gibi bir süre geçti. Bayburtluların, dışardan Bayburt'a atanan kamu görevlileri için bir sözü var daha çok bir latife, iki yıldan az görev yaparsa Bayburt'a yazık olur, üç yıldan fazla görev yaparsa ilgili kamu görevlisine yazık olur, öyle sanıyorum ki ben tam vaktinde ayrılıyorum. Latife bir yana kısmetimizde burada üç yıl görev yapmak varmış. Benim için dolu dolu geçen bir üç yıl hiç bitmeyecek dostlukların başlangıcı bu üç yıl ama anlaşılan o ki bizim de vaktimiz dolmuş. Görev yaptığım süre içerisinde elimden geldiğince gücümün yettiğince ve dilimin döndüğünce canla başla Bayburt'a hizmet etmeye çalıştım.

Ali Bey Arkadaşımda bahsetti lakin fazla azim vardı bende ve bu azim içerisinde muhtemeldir ki eksiklerimizde, hatalarımızda olmuştur, belki de istemeyerek kırdığımız kişilerde olmuştur. Amacımız halis niyetlerle milletimize hizmet etmekti. Devlete ve millete hizmet etmek benim için kutsal bir görev bu bakımdan bunun karşılığında ne iltifat görmek takdir etmeyi beklemeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Yapılmış bir hizmet var ise bir başarı var ise benimle birlikte çalışan değerli arkadaşlarıma ve onların kıymetli personellerine aittir. Tabiki emirleri altında çalıştığım Sayın Valilerime aittir. Ben sözlerime son verirken Bayburt önemli gelişim ve değişim içerisinde bu gelişim ve değişim çorbada tuz misali bir katkım olmuş ise kendimi şanslı ve mutlu addediyorum ve yerime atanan kıymetli meslek taşıma başarılar diliyorum. Sizlerden ve sizlerin huzurunda tüm Bayburtlulardan hakkınızı helal edin benden yanan hakkımı helal ediyorum, sizlere ve Bayburt'a arzı veda ediyorum, saygılarımla."diyerek duygularını dile getirdi.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer;

"Bayburt Valisi olarak yeni atandığım için değerli meslektaşımızla çok uzun süre çalışmamız olmadı. Ancak Valilikte yaptığım on beş günlük bir inceleme sonucunda anladım ki gerek siz idare gerekse mülki idarenin burada iyi bir izlenim bıraktığını, itibar bıraktığını kamu oyunda vatandaşların nezdin de çok hoş seda bıraktığını gördüm, bundan müteşekkir oldum. Arkadaşlarımızın bu şekilde kamuoyunda sevilmeleri sizler tarafından benimsenmeleri beni mutlu etmiştir. Bizim mülki idarede iki yıl, üç yıl görev yaptıktan sonra maalesef yerimiz değişiyor, sürekli değiştiği için belki dostluklarımız çok oluyor ama yeterince de insanlarla kaynaşma zamanımız olmuyor, yarım kalıyor. İnşallah geliş gidişler Hakan kardeşimin bu bölgeye gelip gider, bizleri ziyaret ederek onurlandırır. Bizde o dostlukları geliştiririz. Yeni atandığı yer bizim memleketimizin güzide bir yeri gelişmiş bir ilin büyük bir ilçesi inşallah buradaki tecrübelerini aktarır orada vatanımıza milletimize hayırlı işler yapar. Kendisine başarılar diliyorum bizim bir hakkımız olmadı ama hakkımız varsa da helal ediyoruz yolu açık olsun" diyerek vali yardımcısı Hakan Hakyemez'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Yardımcısı Hakan Hakyemez Bayburt'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement