Alkolü Fazla Alınca, Eşyaları Yola Atıp Kendini Eve Kilitledi - Son Dakika
Güncel

Alkolü Fazla Alınca, Eşyaları Yola Atıp Kendini Eve Kilitledi

Alkolü Fazla Alınca, Eşyaları Yola Atıp Kendini Eve Kilitledi

Antalya'da aşırı derecede alkol alan 24 yaşındaki Murat Yurt, evde bulunan eşyalardan bir kısmını balkondan yola atıp, kendini eve kilitledi.

03.07.2014 13:02

Antalya'da aşırı derecede alkol alan 24 yaşındaki Murat Yurt, evde bulunan eşyalardan bir kısmını balkondan yola atıp, kendini eve kilitledi. Evde eşyaları kırıp döken Murat Yurt'un annesi Şifa Yurt, kaçarak komşularına sığındı.

Polisin operasyonla evden çıkardığı genç, gözaltına alındı.Olay, gece 01.30 sıralarında Kepez İlçesi, Namık Kemal Bulvarı Sultan Apartmanı'nda meydana geldi. 64 yaşındaki annesi Şifa Yurt ile 4'üncü kattaki dairelerinde kalan Murat Yurt, alkol almaya erken saatlerde başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde içtiği alkol tükenen Murat Yurt, annesi Şifa Yurt'tan bira almasını istedi. İddiaya göre, annesinin birayı geç getirmesine sinirlenen genç, çılgına döndü. Evde bir süre kendi başına bağırıp çağıran Murat Yurt, daha sonra evde bulunan sandalye ve bilgisayarı balkondan attı. Oğlunun kontrolden çıktığını gören anne Şifa Yurt, kaçarak komşularına sığındı. Olayın giderek kontrolden çıktığını gören anne Şifa Yurt, durumu polise bildirdi. Bir süre sonra olay yerine polis, itfaiye ve tedbir amaçlı sağlık ekibi çağrıldı. Polisin tüm ikazlarına rağmen evden çıkmayan Murat Yurt, eline aldığı kırık cam parçası ile kendini ve polisleri öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine eve yarım açılan kapı aralığından biber gazı sıkıldı. İçeriye sıkılan biber gazlarına aldırış etmeden eylemine devam ettiren Murat Yurt için polis tekrar anons ederek, olay yerine yakın ekiplerden biber gazı, kalkan ve yangın tüpü istendi. Yaklaşık 1 saat boyunca polise ve yakınlarını uğraştıran Murat Yurt, içeriye giren 15 polisin katıldığı operasyonla etkisiz hale getirildi.

Yurt, polislere, 'Yakaladınız artık beni dövün isterseniz diye bağırdı. Gözaltına alınan Murat Yurt, önce tedavi için hastaneye daha sonra Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkolü Fazla Alınca, Eşyaları Yola Atıp Kendini Eve Kilitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement