Altınordu Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde konforu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde konforu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor

Altınordu Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde konforu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin şehir merkezi ile kırsal mahallelerinde konfor ve standartları yükseltmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezinde alt ve üstyapı çalışmaları devam ederken, kırsal mahallelerde ise altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Tören, bölgenin yapı kültürüne uygun olarak doğal begonit taşlarla şehir estetiğini ön plana çıkardıklarını belirtti ve ayrıca istihdamdan turizme kadar birçok alanda projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

25.10.2023 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin şehir merkezi ile kırsal mahallelerinde konfor ve standartları yükseltmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Yeni Mahalle'nin sokaklarında altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları devam ederken, sokaklarda ayrıca mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması da gerçekleştiriliyor. Düz Mahalle'de ise ekipler, gerçekleştirdikleri altyapı yatırımlarının ardından 9 sokağın yollarında sıcak asfalt, kaldırımlarda ise mineral yüzeyli begonit taş uygulaması gerçekleştirecek.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Özellikle tarihi mahallelerimizde şehir estetiği öncelikli bölgenin yapı kültürüne, dokusuna uygun mineral yüzeyli doğal begonit taşlarla şehrimize ve insanımıza yakışır nitelikli hizmetlerimize devam ediyoruz. Sadece altyapı ve yol yapmıyoruz, sokak yenilemiyoruz. Öte yandan istihdamdan kültüre, tarımdan ticarete, spordan sanata, turizmden teknolojiye her alanda projelerimizi de hayata geçiriyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınordu Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde konforu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement