Amatör Maçta Jeneriklik Gol - Son Dakika
Güncel

Amatör Maçta Jeneriklik Gol

Amatör Maçta Jeneriklik Gol

Amatör maçta jeneriklik gol İzmir Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Özçamdibispor'da forma giyen Onur Bayraktar'ın geçtiğimiz pazar günü Foça Belediyespor karşılaşmasında attığı müthiş gol, sosyal medyada gündem yarattı.

19.01.2016 17:57

Amatör maçta jeneriklik gol

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Özçamdibispor'da forma giyen Onur Bayraktar'ın geçtiğimiz pazar günü Foça Belediyespor karşılaşmasında attığı müthiş gol, sosyal medyada gündem yarattı. 26 yaşındaki futbolcu, Yusuf Tırpancı Sahası'ndaki maçın 20. dakikasında orta yuvarlağın 4-5 metre önünde kontrol ettiği meşin yuvarlağı mükemmel bir vuruşla 90 diye tabir edilen köşeden ağlara gönderdi. Onur'un yaklaşık 40 metreden attığı bu golle öne geçen Özçamdibi, müsabakayı 5-1 kazanırken gol videosunu sosyal medyada kısa sürede onbinlerce kişi izleyip paylaştı.

Altay'ın altyapısında yetişen ve çeşitli amatör takımlarda forma giyen orta saha oyuncusu Onur Bayraktar, daha önce de benzer goller kaydettiğini belirterek, Değişik noktalardan, mesafe tanımaksızın şut atarım. O pozisyonda orta alanda arkadaşım bir pas verdi. Düzeltip önüme aldığımda top ayağıma iyi oturdu. Vururken gol olacağı içime doğdu. Nitekim kalecinin müdahalesine rağmen top filelere gitti. Daha önce attığım benzer goller videoya alınmamıştı. Bu kez şansıma maçın görüntülerini çeken rakip Foça Belediyespor'un kameramanı vardı. İlk kez attığım bir golden sonra ülke çapından güzel tepkiler aldım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Maçta Jeneriklik Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement