Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka Kavşakları Arasında Üstyapı Onarımı Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka Kavşakları Arasında Üstyapı Onarımı Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak

Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka Kavşakları Arasında Üstyapı Onarımı Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak
06.07.2023 12:41

Anadolu Otoyolu'nun Hendek-Gölyaka kavşakları arasındaki kesim, 10-21 Temmuz tarihleri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak. Ankara istikametinde yapılacak çalışma süresince trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun, Hendek-Gölyaka kavşakları arasındaki kesim, üstyapı onarım çalışması nedeniyle 10-21 Temmuz'da trafiğe kapatılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Anadolu Otoyolu'nun Hendek Kavşağı ile Gölyaka Kavşağı arasında üstyapı onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Ankara istikametinde yapılacak çalışma nedeniyle bu kesim, 10 Temmuz sabah saat 08.00'den 21 Temmuz akşam saat 17.00'ye kadar trafiğe kapatılacak. Trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka Kavşakları Arasında Üstyapı Onarımı Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika


Advertisement