Gözü Önünde Annesi Vurulan Çocuk: Babama Ne Diyeceğim - Son Dakika
Güncel

Gözü Önünde Annesi Vurulan Çocuk: Babama Ne Diyeceğim

Gözü Önünde Annesi Vurulan Çocuk: Babama Ne Diyeceğim

Konya'da babasını görüşe gittiği cezaevi önünde annesi silahlı saldırıya uğrayan çocuk, "Anam ölüyor babama ne diyeceğim. Yardım edin!" diye haykırdı.

27.01.2014 13:54  Güncelleme: 16:12

Konya'da babasını görüşe gittiği cezaevi önünde silahlı saldırıya uğrayan annesi ölen çocuk, "Anam ölüyor, babama ne diyeceğim. Yardım edin!" diyerek ağladı.

Yadigar Taşdelenoğlu (34), 13 yaşındaki oğlu Ferdi ile Alaaddin Kap Caddesi'ndeki Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu bulunan eşi Muammer Taşdelenoğlu'nu görmeye gitti. Yadigar Taşdelenoğlu, cezaevi önünde Hüseyin K'nin (40) silahlı saldırısına uğradı.

UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Taşdelenoğlu, ağır yaralandı. Olaya şahit olan ve annesinin başından hiç ayrılmayan Ferdi ise uzun süre gözyaşı döktü. Polislere ve cezaevi yetkililerine, "Anam ölüyor, babama ne diyeceğim. Yardım edin! Annem ölmesin. Anam, canım anam. Kurban olayım abi annemi kurtarın" diyerek ağladı.

Çocuğu, polisler sakinleştirmeye çalıştı. Taşdelenoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

SÜPHELİ, KOVALAMACA SONRASI YAKALANDI

Polis, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Küçükkovanağzı Mahallesi'nde otomobiliyle kıstırılan Hüseyin K, teslim olmayarak, elindeki silahı başına dayadı. Yaklaşılması halinde tetiğe basacağını belirten Hüseyin K, bir süre sonra aracıyla kaçmaya başladı. Kent merkezinde yaşanan kovalamacada Antalya Çevre Yolunda önü kesilerek durdurulan Hüseyin K, otomobilin içinde tekrar başına silahı dayadı. Polislerin elinden kurtulmayı başaran şüpheli, bir süre ters istikamette aracıyla kaçmaya devam etti.

"AŞKIM İÇİN YAPTIM"

Yaklaşık bir saat süren kovalamaca sonrası Kozağaç Mahallesi'nde otomobiliyle ağaca çarpan Hüseyin K, başına silah dayayıp araçtan indi. Şüpheli, çelik yelek giyen Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ikna edilerek etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Hüseyin K, "Bizimkisi büyük aşk. Aşkım için yaptım" dedi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ın yürüttüğü çalışmaya, özel harekat polisleri de katıldı.

Namal; gazetecilere, bir kadının cezaevi önünde vurulduğunu öğrendiklerinde harekete geçtiklerini söyledi. Kadının vefat ettiği bilgisinin kendilerine ulaştığını dile getiren Namal, "Ekiplerimiz çalışmalarını yaptı. Şüpheli, birkaç sefer başına silahı dayayarak memurları tehdit etti. Ama şüpheliyi şu an etkisiz hale getirdik. Başlatılan tahkikat devam ediyor" diye konuştu.

"HAKKINDA KORUMA KARARI VARMIŞ"

Ayrıca, Yadigar Taşdelenoğlu'nun, Hüseyin K'nin kendisini zorla kaçırdığı yönünde suç duyurusunda bulunduğu, bunun üzerine yaklaşık 10 gün önce hakkında koruma kararı çıktığı öğrenildi. Görgü tanıkları ise "Olay bir anda oldu. Herkes etrafa kaçıştı. Altı defa ateş edildi. Kaçmaya çalışan kadına sürekli ateş edildi" dedi.

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gözü Önünde Annesi Vurulan Çocuk: Babama Ne Diyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Halil: Allah rahmet eylesin..Evli barkli adam aşkım için öldürdüm diyor evli 5 çocuklu kadını..5 çocuk kaldı ortada. Bi de kendi karısı çocuğu da kaldı ortada..YA yarın bir başkası da senin Karına aşık olursa sen hapisteyken?Ne ekersen onu biçersin hesabı.. 31 0 Yanıtla
  • Kerem: İran diyozda adamlar bi yandan asmakta haklı bence türkiyede şart geçiçi olarak ŞERİAT 23 3 Yanıtla
  • şeriatçı: kadın olsun erkek olsun önce gizli aşk yaşıyorlar daha sonra bu durum ortaya çıkıyor şimdi iyimi oldu. yazıklar olsun .bir yanlış binlerce yanlışı doğuruyor. 8 13 Yanıtla
  • orangutan alfa: Annemle aranıza ayı girdi baba. 0 1 Yanıtla

Advertisement