Anamur'da Bağımlılıkla Mücadele Programı Tanıtıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Anamur'da Bağımlılıkla Mücadele Programı Tanıtıldı

21.03.2018 13:44

Anamur'daki Havacılık ve Extrem Spor Kulübü Derneği'nin bağımlılıkla mücadele destek programı, tanıtıldı.

Anamur'daki Havacılık ve Extrem Spor Kulübü Derneği'nin bağımlılıkla mücadele destek programı, tanıtıldı.

Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bağımlılıkla mücadelenin önemli olduğunu söyledi.

Bağımlılık yapıcı 4 konunun üzerinde duracaklarını belirten Kurdoğlu, "Sigara, uyuşturucu maddeler, alkol ve teknoloji bağımlılığı. Bu konularla mücadele asli görevimiz. Bu Türk toplumunda yaşayan bir fert olarak ve mülki idare amiri olarak görevimiz." dedi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz ise proje kapsamında 50 gencin madde ve teknoloji bağımlılığı konusunda rehabilite edilmesi ve topluma kazandırmasının amaçlandığını söyledi.

Projenin uyuşturucu, tütün, alkol ve teknoloji bağımlılığı konularında odaklandığını belirten Çetinsöz, madde bağımlılığının yanı sıra teknoloji bağımlılığının da giderek yaygınlaştığını ve mücadele edilmesi gereken bir bağımlılık türü haline geldiğini kaydetti.

Proje Koordinatörü Mustafa Doğan da projenin tanıtımını yapıp teknik konularla ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anamur'da Bağımlılıkla Mücadele Programı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement