Ankara'da Trafik Kazaları: 3'ü Çocuk, 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazaları: 3'ü Çocuk, 10 Yaralı

Ankara\'da Trafik Kazaları: 3\'ü Çocuk, 10 Yaralı

Ankara'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3'ü çocuk, 10 kişi yaralandı.

05.07.2013 07:48

Ankara'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3'ü çocuk, 10 kişi yaralandı.

Başkentteki ilk kaza, Pursaklar, Esenboğa Yolu'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, havaalanından Ulus istikametine seyir halinde olan Hüseyin Eker idaresindeki 06 GLK 54 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak kaldırıma çıkan otomobil, duvara çarparak durabildi. Aracın çarptığı aydınlatma direği devrilirken, kaza sırasında başka bir aracın yoldan geçmemesi ikinci bir kazayı önledi.

Kazada, sürücü Hüseyin, Buse (10) ve Sude (10) Eker ile Şengül, Döndü ve Zehra Koçak (11) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı yolda güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, tedavi için ambulansa alınan ikiz kardeşler Buse ve Sude Eker ile Zehra Koçak'ın kazanın etkisini üzerinden atamadıkları görüldü.

Öte yandan, kaza haberini alır almaz olay yerine gelen yaralıların bir yakını, ambulansın beklemesine tepki gösterdi. Kaza nedeniyle kontrollü verilen trafik, devrilen direğin ve aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ TAKLA ATTI

Ankara'daki ikinci kaza da, İstanbul Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sincan'dan Ulus istikametine seyir halinde olan Necati Kasap yönetimindeki 06 RHZ 90 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti yitirmesiyle yoldan çıktı. Yol kenarındaki boş araziye yuvarlanan araç daha sonra takla attı. Kaza sırasında araçtaki kişiler, boş araziye savruldu. Kazada Necati Kasap (26), Necati Beğde (18), Emre Özbaş (30) ile Mümtaz Başar (21) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu, polis, sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan Necati Beğde'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı. (OSM- - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazaları: 3'ü Çocuk, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement