Ankara'nın Başkent Oluşunun 90'ıncı Yılı: Türk Milliyetçiliğinin Ateşi Ankara'da Ebediyen Yanacak - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın Başkent Oluşunun 90'ıncı Yılı: Türk Milliyetçiliğinin Ateşi Ankara'da Ebediyen Yanacak

Ankara\'nın Başkent Oluşunun 90\'ıncı Yılı: Türk Milliyetçiliğinin Ateşi Ankara\'da Ebediyen Yanacak

Ankara'nın Başkent Oluşunun 90'ıncı Yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Türkün yeryüzündeki varlığının silinmeye çalışıldığı işgal ve esaret"...

12.10.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Başkent Oluşunun 90'ıncı Yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Türkün yeryüzündeki varlığının silinmeye çalışıldığı işgal ve esaret karanlığında, Türk Milleti, Garbın afakını sarmış çelik zırhlı duvarına, imanını siper ederek karşı koymuş, Türk Milliyetçiliği ateşi, 13 Ekim 1923'te Ankaramız'dan yanarak Türk yurdunu aydınlatmıştır" dedi.

Türk Milletinin, hiçbir ahval ve şerait içinde işgal ve esarete razı olmayacağını, haysiyeti ve egemenliğinden ödün vermeyeceğini Ankara'dan tüm dünyaya haykırdığını belirten Çetinkaya, "Başkentimiz Ankara, 13 Ekim 1923 tarihinden günümüze kadar, Türk Milletinin onurunun, bağımsızlığının ve egemenliğinin kalesi, Türk Yurdunun kalbi olmuştur. Bu kutlu şehirde yaşıyor olmak, biz Ankaralılara Cenab-ı Allahtan bahşedilen en büyük şereftir. Türk Milliyetçiliği ateşi Ankara'da daima yanacak, Ankara kalesinde Ay Yıldızlı Bayrağımız dalgalanacak, Kocatepe'de ezan sesleri müminleri çağıracaktır" dedi.

MHP'li Çetinkaya, mesajını "Ankaramızın Başkent İlan edilişinin 90.yılını idrak ettiğimiz bu mühim günde, Ankara'dan milli mücadelemizi zafere eriştiren başta Ulu Önder Mustafa Kemal ve tüm silah arkadaşlarını, ayrıca bu kutlu karara imza atan o günün tüm değerli milletvekillerini hürmet, rahmet ve minnetle yad ederim" diyerek bitirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara'nın Başkent Oluşunun 90'ıncı Yılı: Türk Milliyetçiliğinin Ateşi Ankara'da Ebediyen Yanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement