Anne ile Oğlu 34 Yıllık Ayrılıktan Sonra Buluştu - Son Dakika
Güncel

Anne ile Oğlu 34 Yıllık Ayrılıktan Sonra Buluştu

Anne ile Oğlu 34 Yıllık Ayrılıktan Sonra Buluştu

Manisa'da, kadın sığınma evinde barınan Hülya Bilge, 3 aylıkken ayrıldığı oğluna 34 yıl sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün girişimiyle kavuştu.

15.11.2016 18:08

Manisa'da, kadın sığınma evinde barınan Hülya Bilge, 3 aylıkken ayrıldığı oğluna 34 yıl sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün girişimiyle kavuştu.

Oğlu Kerim Altınışık, henüz 3 aylıkken eşinden boşanan ve 34 yıl boyunca çeşitli sığınma evlerinde kalan Bilge, evladına kavuşabilmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvurdu.

Bunun üzerine çalışma başlatan kurum, polisin de yardımıyla Bilge'nin oğlunun izini Bursa'da buldu.

Evli ve 2 çocuk sahibi Altınışık, görüşmelerin ardından annesiyle buluşmak üzere Manisa'ya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen buluşmada, anne ve oğlu 34 yıl sonra hasret giderdi.

İl Müdürü Murat Konan, gazetecilere yaptığı açıklamada, annenin, yıllar sonra evladına kavuşma anına tanıklık ettiklerini için sevinçli olduklarını söyledi.

Altınışık ise annesine ulaşmak için çaba sarf ettiğini ancak şimdiye kadar başarılı olamadığını dile getirdi. Annesini hiç bırakmayacağını söyleyen Altınışık, "Şu anda evliyim ve 2 kızım var. Bir fabrikada çalışıyorum. Zor günler geçirdim ancak ayakta kalmayı başardım. Bundan sonra annemle birbirimize sahip çıkacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anne ile Oğlu 34 Yıllık Ayrılıktan Sonra Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement