Anne ile Oğlu Sobadan Sızan Gazdan Öldü - Son Dakika
Güncel

Anne ile Oğlu Sobadan Sızan Gazdan Öldü

Anne ile Oğlu Sobadan Sızan Gazdan Öldü

Kırıkkale'nin Hasandede Köyü'nde evleri yandıktan sonra belediye tarafından yaptırılan konteyner evde kalan 81 yaşındaki Lütfiye Duğan ile 60 yaşındaki oğlu Bayram Duğan, yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenenerek öldü.

23.12.2015 14:36

Kırıkkale'nin Hasandede Köyü'nde evleri yandıktan sonra belediye tarafından yaptırılan konteyner evde kalan 81 yaşındaki Lütfiye Duğan ile 60 yaşındaki oğlu Bayram Duğan, yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenenerek öldü.

Hasandede Köyü'nde oturan anne Lütfiye ile oğlu Bayram Duğan'dan gece yarısı telefonla aramalarına rağmen haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, sabah saatlerinde gittikleri evde anne Lütfiye ve oğlu Bayram Duğan'ı hareketsiz halde buldu. Eve gelen sağlık ekipleri, anne ve oğlunun öldüğünü belirledi.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen anne ile oğlunun cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesi ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler daha sonra otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anne ile oğlunun öldüğünü duyan yakınları eve gelerek gözyaşı döktü. 2001 yılında evleri yanan Duğan ailesine 2012 yılında o dönem belde statüsünde olan Hasandede Belediye Başkanı tarafından konteyner ev yapılmıştı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ile Oğlu Sobadan Sızan Gazdan Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement