Antakya'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antakya'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor

Antakya\'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor
04.03.2023 10:57  Güncelleme: 11:02

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da elektrik altyapısı ile mobese sistemi onarılıyor.

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da elektrik altyapısı ile mobese sistemi onarılıyor.

Hatay'ın Antakya ilçesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, bir yandan da altyapının onarılmasına başlandı. Ekipler, elektrik altyapıları ve kentin güvenliğinin sağlanmasında kullanılan mobese sistemleri tamir ediyor. Mobese kameraları, özel ekipler tarafından tamir edildikten sonra aktif hale getiriliyor. Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen elektrik işçileri de çadır kentlere elektrik hattı çekiyor. İşçiler, depremin ardından dikilen elektrik direklerinin üzerine çıkarak trafo ve kabloları birbirlerine bağlıyor ve çadır kentlere elektrik veriyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antakya'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor - Son Dakika


Advertisement