Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor, Cüneyt Çakır, Çağatay Şahan, Suat Arslanboğa ve Serkan Çınar ile hiç kaybetmedi.

10.06.2013 12:08

Foto: Musa Nizam fotosu

===

Uğurlu düdükler

Antalyaspor, Cüneyt Çakır, Çağatay Şahan, Suat Arslanboğa ve Serkan Çınar ile hiç kaybetmedi. Yunus Yıldırım, İlker Meral ve Hüseyin Göçek'le de galibiyet yüzü görmedi. Şimşek, tecrübeli hakem Serkan Çınar'ın yönettiği 3 maçta Gaziantep ve Mersin'i 1-0, Akhisar'ı da 4-3 mağlup etti.

ANTALYASPOR'un 2012-2013 sezonunda oynadığı 34 maçta 18 hakem görev yaptı. Serkan Çınar, Antalyaspor'un Gaziantepspor ve Mersin İdmanyurdu'nu 1-0, Akhisar Belediyespor'u da 4-3 mağlup ettiği karşılaşmalarda düdük çaldı. Çınar, böylece Antalyaspor'un bu sezon en çok maçını yöneten hakem oldu. Serkan Çınar'ı 2'şer maçla Cüneyt Çakır ve Çağatay Şahan izledi. Çakır ve Şahan ile kaybetmeyen Antalyaspor, 1'er maçta görev alan Tolga Özkalfa ve Süleyman Abay'la da yenilgi yüzü görmedi.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Antalyaspor, 2 maç yöneten Yunus Yıldırım ile birer karşılaşmada düdük çalan İlker Meral ve Hüseyin Göçek ile hiç galibiyet yüzü görmedi. Antalyaspor, bir maçta en fazla kartı

Foto: Cüneyt Çakır fotosu

===

Aranan hoca istiyoruz

Başkan Çavuşoğlu, teknik direktör için Türkiye'nin her yerinden telefon geldiğini belirterek, "Arayan değil, aranan hoca istiyoruz" dedi.

ALANYASPOR Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Erkan Sözeri'nin Orduspor ile söz kesmesinin ardından Türkiye genelinden çok sayıda teknik direktörden telefon aldığını söyledi. Gelen başvurulardan sıkıldığını belirten Çavuşoğlu, "Biz arayan hoca değil, aranan hocayla çalışmak istiyoruz. Beni arayıp çalışmak istediğini söyleyen hocalara bu düşüncemizi nazikçe anlatıyorum" dedi.

Dış transfer çalışmalarının kulüp menajeri Taner Savut tarafından yürütüldüğünü dile getiren Çavuşoğlu, "Listemizde 200'e yakın futbolcu var. Arkadaşlarımız çalışmaları titiz bir şekilde yürütüyor. Salı günü yapacağımız yönetim kurulu tanışma toplantısının ardından yeni sezon çalışmaları için düğmeye basacağız. Temmuz ayının ortalarına kadar güçlü bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA,

Foto: Turnuva fotoları

===

Halının şampiyonu Demre

ANTALYA'nın Demre İlçesi Beymelek Beldesi'nde 18'nci Karabibik Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, Demre Belediyespor oldu. 13 takımın katıldığı turnuvanın ilk turunda 3 grupta mücadele eden takımlardan sekizi ikinci tura kaldı. Sekiz takım, iki grupta mücadele etti. Gruplarında ilk iki sırayı alan Müftülükspor, Demre Belediyespor, Öğretmenevispor ve Telekom PTTspor yarı finale yükseldi.

Yarı final maçlarında Müftülükspor Telekom PTTspor'u 6-3, Demre Belediyespor da Öğretmenevispor'u 6-5 yenerek finale kaldı. Turnuvanın üçüncülük maçında Öğretmenevispor, Telekom PTTspor'u 3-0 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvanın final maçında Demre Belediyespor, Müftülükspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Demre Belediyespor'a kupasını, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman verdi. İkinci Müftülükspor'a kupasını Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, üçüncü Öğretmenevispor'a da kupasını Demre Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan verdi. Final maçını yaklaşık 1000 kişi izledi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement