Antalya'da 8 Milyon 970 Bin Boş Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Antalya'da 8 Milyon 970 Bin Boş Makaron Ele Geçirildi

Antalya\'da 8 Milyon 970 Bin Boş Makaron Ele Geçirildi
22.03.2024 18:21

Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonda, 8 milyon 970 bin boş makaron ile kesilmiş 6 bin 920 TAPDK bandrolü ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonda 8 milyon 970 bin boş makaron ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik kent genelinde çalışma başlattı.

Ekiplerce Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonda 8 milyon 970 bin boş makaron ile kesilmiş 6 bin 920 TAPDK bandrolü ele geçirildi.

Operasyonda bir şüpheli hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 8 Milyon 970 Bin Boş Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement