Antalya'da Dereye Yatağında Çok Sayıda Tüfek Namlusu Bulundu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Dereye Yatağında Çok Sayıda Tüfek Namlusu Bulundu

Antalya'da dereye yatağında çok sayıda tüfek namlusu bulunduANTALYA'da, kent merkezindeki Çırnık Deresi'nde çok sayıda havalı tüfek ve av tüfeği namlusu bulundu.

31.03.2018 18:38

Antalya'da dereye yatağında çok sayıda tüfek namlusu bulundu

ANTALYA'da, kent merkezindeki Çırnık Deresi'nde çok sayıda havalı tüfek ve av tüfeği namlusu bulundu. Tüfek namluları deniz polisi tarafından dereden çıkarılırken, olayla ilgili biri silah bayii işleten 2 kişi ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi 1879 Sokak'ta meydana geldi. 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan kişi, Çırnık Deresi'ne 2 kişinin plastik bir kasa içerisinde çok sayıda uzun namlulu silah attığı yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Bölgede önlem alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, yaklaşık 4 metre derinliğindeki derede arama yapması için Deniz Şube Müdürlüğü'nden yardım istedi. Deniz polisi su altında yaptığı aramada çok sayıda havalı tüfek ve av tüfeği namlusu ile dipçik buldu. Çıkan tüfek parçaları incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda tüfek parçalarının 07 GGP 42 plakalı otomobille gelen M.Y. ve E.S.'nin dereye attığını belirledi. Silah bayii işlettiği tespit edilen M.Y. ile arkadaşı E.S., polis ekiplerince ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Görgü tanıkları namlular dereye atıldığı sırada cep telefonuyla çektikleri fotoğrafları da polise verdi.

Antalya\'da Dereye Yatağında Çok Sayıda Tüfek Namlusu Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Dereye Yatağında Çok Sayıda Tüfek Namlusu Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement