İngiliz Şarkıcı Craig David: Ağaç Dikmek Konserden Daha Önemli - Son Dakika
Güncel

İngiliz Şarkıcı Craig David: Ağaç Dikmek Konserden Daha Önemli

İngiliz Şarkıcı Craig David: Ağaç Dikmek Konserden Daha Önemli

EXPO 2016 Antalya sergi alanına ağaç diken İngiliz R&B sanatçılarından Craig David, "Buraya ağaç dikmek inanın benim için konserlerden daha önemli." dedi.

06.08.2015 16:02  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz şarkıcı Craig David: Ağaç dikmek konserden daha önemli

EXPO 2016 Antalya sergi alanına ağaç diken İngiliz R&B sanatçılarından Craig David, "Buraya ağaç dikmek inanın benim için konserlerden daha önemli" dedi. David, sergi alanında 5 bin kişilik amfitiyatroda konser vermek istediğini söyledi.

'Walking Away', 'Seven Days' ve 'Sting' ile düet yaptığı 'Rise and Fall' şarkılarıyla milyonlarca hayran kitlesi olan İngiliz R&B sanatçısı Craig David, Türkiye'nin ilk EXPO'sunun yapılacağı Aksu İlçesi'ndeki EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezdi. Craig David, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılandı. İngiliz şarkıcı, görevlilere dikeceği ağacı sordu ve "Hadi ağacımızı dikelim" diyerek, hızlı adımlarla dikeceği manolya ağacının yanına geldi.

EXPO hakkında bilgi alan şarkıcı, Türk insanın misafirperver ve sevecenliğini övdü. Manolya ağacını diken sanatçıya, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman da yardımcı oldu. İsim tabelasını ağacın gövdesine asan ve can suyu veren David, ağaç dikmenin önemini vurguladı.

AĞAÇ DİKMEK DAHA ÖNEMLİ

"Burada ağaç dikmek inanın benim için konserden bile daha önemli" diyen David, şöyle konuştu:

"Sahne performansında bulunmayı çok seviyorum. İşimi büyük sevgiyle yapıyorum. Ama burada Antalya'da bu ağacı dikmek, üstelik ağaçların çokça katledildiği bir zamanda, nefes alabileceğimiz alanların hacmini artırmak adına bunu yapmak bence çok önemli. Bu nedenle buna vesile olanlara çok teşekkür ederim."

Türkiye'yi sevdiğini, Türk hayranlarının da kendisini sevdiğini hissettiğini vurgulayan David, " İstanbul'a gittim, Antalya'ya geldim. Bodrum gibi farklı yerlere de gittim. Benim müziğime sevgileri inanılmaz. Ama şimdi burada toprağa diktiğim bir ağacım var. Bunun burada büyüyeceğini ve başka insanların da buraya gelip ağaç dikeceğini biliyorum. Böylece burada çok güzel bir orman olacak. ve bizler de bunu daha başka yerlerde yapıp başka bir orman daha oluşturacağız" diye konuştu.

"EXPO açıldığında da burada bulunup sahne performansımı sergilemeyi çok isterim" diyen David'e, Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, EXPO'nun sembol çiçeği şakayık takdim etti.

Craig David, Jamaikalı Sean Paul ve Romanyalı Aleaxandra Stan'in ardından EXPO 2016 Antalya alanına ağaç diken üçüncü yabancı şarkıcı oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Şarkıcı Craig David: Ağaç Dikmek Konserden Daha Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement