Antalya Kraliçe Adayları Mutfakta - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Antalya Kraliçe Adayları Mutfakta

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kamp yapan Miss Eurasia 2017 Güzellik Yarışması finalistleri, mutfakta hünerlerini sergiledi.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kamp yapan Miss Eurasia 2017 Güzellik Yarışması finalistleri, mutfakta hünerlerini sergiledi.

Antalya'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Miss Eurasia 2017 Güzellik Yarışması'nın 40 finalisti Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Granada Luxury Hotel'de geçen hafta kampa girdi. 3 Haziran'da yapılacak final için yürüme ve koreografi eğitimi alan kraliçe adayları, otelin mutfağına girerek hünerlerini sergiledi.

Rusya, Ukrayna, Macaristan, Belarus, Bulgaristan, Hırvatistan, Kamerun, Kazakistan, Litvanya ve Letonya gibi ülkelerden gelen 40 güzel, aşçılarla birlikte pasta ve kebap yapmaya çalıştı. Aşçılardan Türk yemeklerinin tariflerini öğrenen güzeller, oklavayla hamur da açtı.

Kaynak: DHA