Antalya Rehin Alma İhbarında Bulunulan Daire Boş Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Rehin Alma İhbarında Bulunulan Daire Boş Çıktı

06.10.2017 23:58

Rehin alma ihbarında bulunulan daire boş çıktıANTALYA'da bir dairede, bir kadının emekli asker tarafından rehin alındığı ihbarı özel harekat polislerini harekete geçirdi.

Rehin alma ihbarında bulunulan daire boş çıktı

ANTALYA'da bir dairede, bir kadının emekli asker tarafından rehin alındığı ihbarı özel harekat polislerini harekete geçirdi. Kapısı kırılarak girilen daire boş çıktı.

Olay, Muratpaşa İlçesi Şarampol Caddesi Üçgen Mahallesi'nde bulunan 6 katlı apartmanın son katında saat 21.30'da meydana geldi. Polise ihbarda bulunan Derya Y., annesi Zehra Y.?nin evde olmasına rağmen kapıyı açmadığını, emekli asker olan yakınları tarafından rehin alınmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine adrese çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Daireye çıkan polisler çelik kapıyı açamayınca balkondan girmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Zehra Y.?nin rehin alınmış olabileceği ihtimaline karşı adrese polis özel harekat ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma sırasında bazı vatandaşların yaşananları film gibi izlediği görüldü. Polisin uyarılarına rağmen dağılmayan kalabalık için bölge güvenlik şeridiyle çevrildi. Merdivenli itfaiye aracı yardımıyla özel harekat ekipleri dairenin balkonuna kadar çıkarıldı. Bu sırada kapıyı açmayı başaran polis ekipleri daireye girerek içerisinin boş olduğunu belirledi. Çalışmalar sırasında ihbarda bulunan Derya Y. ise elinden hafif şekilde yaralandı. Derya Y. ambulanstaki tedavisinin ardından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Rehin Alma İhbarında Bulunulan Daire Boş Çıktı - Son Dakika


Advertisement