Antalyaspor'a 'Pres' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'a 'Pres' Uyarısı

Antalyaspor\'a \'Pres\' Uyarısı

Antalyaspor'un Portekizli teknik direktörü Jose Morais, futbolcularını bu hafta depasmanda oynayacakları Kayserispor maçında rakiplerine pres yapmaları konusunda sık sık uyardı.

06.04.2016 14:17

Antalyaspor'un Portekizli teknik direktörü Jose Morais, futbolcularını bu hafta depasmanda oynayacakları Kayserispor maçında rakiplerine pres yapmaları konusunda sık sık uyardı.

Kırmızı beyazlı takım, bugün Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda hazırlıklarına devam etti. Jose Morais yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu ve istasyon çalışması yapıldı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Morais, top kapma, pas ve taktik çalışma üzerinde duruldu. Morais, sık sık taktik çalışmayı durdurarak rakibe pres yapmasını istedi.

Antrenmana sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi gören Brezilyalı Chico katılmadı. Lazarevic ise fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptı.

ETO'O İMZALI FORMA VERDİ

Antrenmanda yine hırsıyla dikkati çeken Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, çalışmanın bitiminde takımın taraftarı Mehmet Demirci'ye imzalı forma hediye etti. Eto'o, 4 ay önce trafik kazası geçiren Mehmet Demirci'ye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Mehmet Demirci, daha sonra kırmızı beyazlı futbolcularla hatıra fotoğraf çektirdi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'a 'Pres' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement