Apartmanda Çıkan Gün Isı Kavgasında Bıçaklar Konuştu - Son Dakika
Güncel

Apartmanda Çıkan Gün Isı Kavgasında Bıçaklar Konuştu

Apartmanda Çıkan Gün Isı Kavgasında Bıçaklar Konuştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde, apartmanın terasında bulunan gün ısının su sızdırdığını ve bir süre kullanılmaması gerektiğini söylemek için apartman sakinlerini uyaran apartman yöneticisinin oğlu, dairelerden birine misafirliğe gelen şahıs...

29.12.2012 16:55

Antalya'nın Alanya ilçesinde, apartmanın terasında bulunan gün ısının su sızdırdığını ve bir süre kullanılmaması gerektiğini söylemek için apartman sakinlerini uyaran apartman yöneticisinin oğlu, dairelerden birine misafirliğe gelen şahıs tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Güllerpınarı Mahallesi Sevimler Sokak'ta bulunan Buket Apartmanı'nda meydana geldi. Dördüncü katta oturan ve teras katta bulunan gün ısılardan su sızdığını fark eden apartman yöneticisi Hasan Bayrambaşı'nın (66) oğlu Hakan Bayrambaşı (40), apartman sakinlerini sıcak su kullanmamalarını yönünde uyarmak için daireleri gezmeye başladı. Birinci katta oturan Hadi S.'nin (63) kapısını çalan Hakan Bayrambaşı, alkollü olan komşusunu uyardı. Kendisine küfür eden Hadi S.'nin kapısından uzaklaşan Hakan Bayrambaşı'na bu sırada evde misafir olarak bulunduğu ileri sürülen Mustafa adlı bir kişi elindeki bıçakla saldırdı. Koluna aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Bayrambaşı yere yığılırken, zanlı ve Gürcistan uyruklu kız arkadaşı Maliska adlı kadın olay yerinden kaçtı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansa alınan Bayrambaşı'na ilk müdahale ambulans içerisinde yapıldı. Bu sırada olayı haber alan Bayrambaşı'nın akrabaları ise olay yerine koştu. Polis başka bir kavganın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alırken, apartman sakini Hadi S. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlı ile kız arkadaşının yakalanması için çalışma başlatılırken, Hakan Bayrambaşı'nın tedavisi kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Apartmanda Çıkan Gün Isı Kavgasında Bıçaklar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement