Ardında Mektup Bırakıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Ardında Mektup Bırakıp İntihar Etti

Ardında Mektup Bırakıp İntihar Etti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 5 yıldır huzurevlerinde kalan 65 yaşındaki Himmet Yaşar, ziyarete gittiği oğlunun evinde intihar etti.

17.12.2015 18:04

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 5 yıldır huzurevlerinde kalan 65 yaşındaki Himmet Yaşar, ziyarete gittiği oğlunun evinde intihar etti. Yaşar'ın üzerinden çıkan mektupta, bazı kişilere koyun almak için para verdiği, parayı da hayvanları da alamadığı için helallik vermediği belirtildi.

Eşini bir süre önce kaybeden 2 çocuk babası Himmet Yaşar, 2 yıl Afyonkarahisar'da, 3 yıldır da Sandıklı'da huzur evinde kaldı. En son kaldığı Sandıklı Hüseyin Develi Termal Huzurevi'nden birkaç günlüğüne ayrılan Himmet Yaşar, ilçeye bağlı Yumruca Köyü'nde oturan oğlu Ramazan Yaşar'ın yanına gitti. Saat 14.30 sıralarında oğlu ve komşuları evin besihanesinin yanındaki boş depoda Himmet Yaşar'ı, tavana bağladığı iple intihar etmiş olarak buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri jandarma eşliğinde aşağı indirdiği Yaşar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Jandarmanın yaptığı incelemede Himmet Yaşar'ın üzerinde kendi adı ve imzasının yer aldığı bir mektup bulundu. Mektubunda huzurevi sakinleri ve personelinden memnun olduğu ve hiçbir şikayeti olmadığını belirten Yaşar'ın, koyun almak için bazı kişilere para verdiği, ancak parasını da koyunları da alamadığı için hakkını helal etmediğini yazdığı kaydedildi. Yaşar'ın mektubunda annesinin yanına defnedilmek istediğine yer verdiği de belirtildi.

Savcının incelemesinin ardından Himmet Yaşar'ın cenazesi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna konuldu. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardında Mektup Bırakıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement