"Arkadaşım Max" Beyazperdeden Önce İstanbul Akvaryum'da - Son Dakika
Güncel

"Arkadaşım Max" Beyazperdeden Önce İstanbul Akvaryum'da

"Arkadaşım Max" Beyazperdeden Önce İstanbul Akvaryum\'da

Sezonun iddialı yapımlarından "Arkadaşım Max" isimli sinema filminin ekibi İstanbul Akvaryum'da sevenleriyle buluşacak.

27.05.2013 17:05

Türkiye'nin sevgilisi Max'in özel gösterisinin ardından imza ve söyleşilerle renklenecek etkinlikte tüm ekip dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum'u gezecek.

Başrollerini Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu ve Burçin Bildik gibi önemli isimlerin paylaştığı yılın iddialı filmlerinden "Arkadaşım Max" seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Yetenek Sizsiniz programının yıldızı Max'ın başrolde olduğu filmi tanıtmak için bir araya gelen ekip, 28 Mayıs'ta İstanbul Akvaryum'da 15:00'te başlayan arası sevenleriyle birlikte olacak. Filmin yönetmeni Murat Şeker ve oyuncularının katılımı ile gerçekleşecek organizasyonda Max patisi ile imza atarken, İnci Türkay, MAX ve sahibi Ali Yeşilırmak, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Burçin Bildik, Hande Katipoğlu, Miray Daner, Ege Gürel, hayranları ile çok özel söyleşiler gerçekleştirilecek.

Akıllı köpek Max, İstanbul Akvaryum'da sergileyeceği çok özel gösterileriyle sevenlerine eğlence dolu unutulmayacak bir gün hediye edecek. Akıllı köpek Max ve oyuncular gösterinin ardından hep birlikte dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum'u gezerek, su altı dünyasının akıllı canlılarıyla da tanışacaklar.

7 yaşında bir çocuk ile MAX adlı bir köpeğin dostluğunu anlatan film, hem tarzı hem de bütçesi ile Türk sinemasında bir ilke imza atacak. İlk defa bir çocuk filmi, Hollywood yapımlarıyla yarışmak üzere vizyona giriyor. Filmin İki ayrı versiyon olarak hazırlanan afişleri, Paris'te yaşayan ünlü tasarımcı Alican Doğramacı imzası taşıyor.

FİLM HAKKINDA; KONUSU

7 yaşında yalnız bir çocuğun Max adında bir köpekle karşılaşmasıyla başlayan kahkaha dolu bir dostluk filmi…

Deniz, ailesi Bozcaada'ya yeni taşınmış 7 yaşında yalnız bir çocuktur. Adada yaşayan diğer çocuklar tarafından dışlanmıştır. Bu yalnız günlerinde yolu Max ile kesişir. Ve o günden sonra hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Çünkü Max aslında neredeyse tüm kasabanın sahibi olan Aliye Hanım'ın köpeğidir. Aliye Hanım kötü kalpli yeğeni tarafından kaçırılmış ve servetine el koyulmuştur. Bu olayın tek tanığı ise Max'tir. Deniz ve Max omuz omuza vererek kötülere karşı amansız bir mücadeleye girerler. Bu sırada Deniz hem kendine olan güvenini kazanır hem de bütün kasabanın sevgilisi haline gelir.

Komedinin ağırlıkta olduğu bir kurguya sahip olan Arkadaşım MAX'te komik kötülerimizin başına gelenler, küçük büyük bütün seyircileri kahkahaya boğacaktır.

KÜNYE

OYUNCULAR ANİ İPEKKAYA (ALİYE HANIM), İNCİ TÜRKAY (SUNA), MURAT AKKOYUNLU (ÖZKAN), ATABERK MUTLU (DENİZ), HANDE KATİPOĞLU (ŞERMİN), BURÇİN BİLDİK (BURHAN), MELİS KARA (ELİF), SERHAN ERNAK (ŞİŞMAN), AHMET ÇEVİK (KÜRDAN), MİRAY DANER (MELDA), EGE GÜREL (TONGUÇ), TAN GÜNGÖR (SARI FIRTINA), FURKAN YÜCEL (RONALDO METİN), GÖRKEM ÇUBUK (OZAN)

SANAT YÖNETMENİ BURAK ÖZCAN

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ MURAT TUNÇEL

IŞIK ŞEFİ NECATİ YAVUZ

SENARYO ETHEM ÖZIŞIK

YÖNETMEN MURAT ŞEKER

GENEL KOORDİNATÖR M.KEREM KARACAKAYA

YAPIMCI NİLGÜN SAĞYAŞAR

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Arkadaşım Max' Beyazperdeden Önce İstanbul Akvaryum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement